MASA SAMO 1,3 KG

PLUG AND PLAY PROJEKTOR S višekutnom auto-keystone korekcijom

Autor Krunoslav Ćosić

Mi Smart Projector 2 je pravo prijenosno kućno kino

Izvor: Xiaomi

Dijagonala slike koja se projicira je do 120 inča, a rezolucija 1920 x 1080 fullHD, uz omjer slike 1,2:1. S udaljenosti od 1,6 metara dijagonala je 60 inča, a za 120 inča projektor od zida ili neke druge površine na koju se slika projicira treba biti udaljen 3,2 metra. Sve prati Dolby Audio.

Izvor: Xiaomi

Xiaomi Mi Smart Projector 2 mase 1,3 kilograma je lako prenosiv projektor kompaktnih dimenzija, uz prenosiv, plug and play princip. Sve prati buka ispod 28 dB u normalnim radnim uvjetima, što znači da ovaj tihi projektor neće ometati vaše iskustvo gledanja.

S višekutnom auto-keystone korekcijom i automatskim fokusom Xiaomijev projektor može brzo projicirati savršen pravokutni zaslon na većini zidova. Radi i na certificiranom sustavu Android TV s ugrađenom značajkom Google Assistant pa korisnicima ne nudi samo beskrajnu zabavu već nudi i pametne glasovne naredbe na proizvodima za pametni dom korisnika.

Izvor: Xiaomi
Izvor: Xiaomi

Izuzetno osjetljiva kamera poboljšava brzinu izoštravanja, što također sprječava toplinsko zamagljivanje, osiguravajući da slika ostane jasna i oštra. U usporedbi s tradicionalnom trokanalnom LED projekcijom, dodavanjem kanala plavog svjetla, raspon boja Rec.709 premašuje 154% tako da su boje stvarnije. Xiaomi Mi Smart Projector 2 podržava HDR10 dekodiranje.

S jednim HDMI 2.0 priključkom, jednim USB 2.0 priključkom i jednim priključkom za slušalice Xiaomijev projektor podržava 4K ulaz i radi s tvrdim diskovima, igraćim konzolama, mikrofonima i drugim uređajima što ga čini savršenim za potrebe zabave.

Izvor: Xiaomi
Izvor: Xiaomi

Izvor: Xiaomi