STIŽE NOVI MODEL

SMART MONITORI: Samsung prodao više od milijun monitora

Autor Krunoslav Ćosić

Ogromna brojka je postignuta na globalnoj razini

Izvor: Samsung

Prvi pametni monitor Samsung je predstavio krajem 2020. godine, a od tada je krenuo streloviti rast prodaje. Smart Monitor je „uradi sve“ monitor – podržava Smart Hub pružajući savršen kućni ured i okruženje za školske obveze bez potrebe za povezivanjem s računalom ili bilo kojim drugim vanjskim uređajem.

Ova serija samostalnih monitora korisnicima omogućuje uživanje u raznim OTT uslugama kao što su Netflix, Samsung TV Plus i YouTube. Dakle, bez spojenog računala. Sve se obavlja preko samog monitora te se s razlogom zove pametni.

Pretražujte web, uređujte dokumente i radite na projektima, sve bez potrebe za zasebnim računalom. S novim Workmodeom također možete daljinski pristupiti drugom računalu, koristiti Microsoft 365 programe pa čak i povezati se sa Samsung mobilnim uređajima uz Samsung DeX za besprijekoran rad.

Izvor: Samsung

Samsung je ove godine poboljšao svoju ponudu te sada nudi 11 vrhunskih pametnih monitora, uključujući modele M8, M7 i M5. Među njima izdvaja se novi model M8 u tankom dizajnu te četiri boje Topla bijela, Ružičasta zalaska sunca, Dnevno svjetlo plava i Proljetno zelena.

Elegantan dizajn M8 monitora dobro se uklapa u svako okruženje, zadovoljavajući niz različitih zahtjeva korisnika koji ih koriste u raznim situacijama – u dnevnom boravku, kuhinji, spavaćoj sobi, uredu…

Izvor: Samsung

Monitor dijagonale 32 inča nagrađen na sajmu CES 2022 ima uklonjivu kameru SlimFit Cam M8, aplikaciju za videokonferencije i druge inovativne tehnologije prikaza, što su glavni pokretači njegove popularnosti jer se ljudi prilagođavaju novim životnim stilovima – poput rada od kuće i školovanja kod kuće.

Samsung je za M8 počeo primati prednarudžbe u SAD-u, Njemačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama krajem ožujka 2022. Prednarudžbe za proizvod nadmašile su očekivanja tvrtke odražavajući popularnost proizvoda u cijelom svijetu. U prvom tromjesečju prodaja serije Smart Monitora, uključujući i prodaju M8 po narudžbi, porasla je za približno 40% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung