SVE PODNOSI

MWC22: Robusni CAT 5G Mobile Internet Hotspot svladava i teške uvjete

Autor Krunoslav Ćosić

Korisni gadget u Barceloni je predstavila Bullitt grupa, nositelj licence za CAT

Izvor: Krunoslav Ćosić

Robustan mobilni ruter koristi se za brzo povezivanje gdje god je potrebno, zahvaljujući podršci za 5G mreže, a tamo gdje nema 5G signala ruter CAT Q10 spojit će se na 4G LTE i 3G mobilne mreže. Istovremeno omogućuje spajanje do 32 uređaja. Povezivost: Wi-Fi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO.

Izvor: Zion

Mobilni Internet Hotspot je rastuća kategorija, osobito korisna kada su fiksne broadband Wi-Fi mreže nedostupne ili nepouzdane, ali gdje postoji dobra pokrivenost 4G LTE ili 5G velike brzine. Trenutačno, mnogi nisu kompatibilni s 5G, a još manje ih je koji su otporni i izdržljivi u svim vremenske uvjetima. Većina također ima relativno male baterije ili je namijenjena da ostanu stalno uključeni u izvor napajanja.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Otporan je na prašinu i kišu uz IP68 i MIL-810H specifikacije koje udovoljavaju i zahtjevima američke vojske, a napravljen je za rad u najtežim uvjetima (otporan na kišu, snijeg, pijesak, prašinu i prljavštinu). Također može preživjeti pad s 1,2 metara visine, zahvaljujući zaštitama na samom kućištu od neklizajućeg gumiranog TPU kućišta.

Potpuno je prenosiv i dizajniran za korištenje u tvrtkama koje rade u najtežim okruženjima koja su u srži Catovog poslovanja - u građevinskim, logističkim i poljoprivrednim radnim stanicama osiguravajući da mala i srednja poduzeća na otvorenom i događaji održavaju stabilne POS veze i održavaju poslovnu povezanost.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Baterija je kapaciteta 5300 mAh te omogućuje 10 sati korištenja, a na čekanju će izdržati 1000 sati. Omogućuje i funkciju powerbanka te će napuniti druge uređaje. Masa modela CAT Q10 je 280 grama, a dimenzije su 127,8 x 80,8 x 26,3 mm. Pokreće ga čipset MTK 5G T750.

Vodootporno kućište moći će se kupiti kod mobilnih operatora, u pakiranju ćete dobiti kabel (punjač ne dolazi, kako bi se podržalo smanjenje broja punjača) koji se preko USB Type-C konektora spaja na CAT Q10 funkcionalan na temperaturama od -25 do +55 stupnjeva Celzijusa.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Bullitt je u 2021. godini imala veliki rast prihoda od čak 50 posto, u odnosu na 2020. godinu. CAT telefone proizvode već 10 godina, a sve je počelo 2012. godine s modelima B10 i B25, nakon čega su uslijedili sjajni modeli, a posljednji je CAT S62 Pro kod kojeg je naglasak na termo kameri.

Izvor: Krunoslav Ćosić

Izvor: Krunoslav Ćosić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI