GAMING

AGON by AOC u partnerstvu s G2 Esportsom

Autor Krunoslav Ćosić

Legendarni brend i dalje podržava legendarne igrače

Izvor: AOC

Proizvođač gaming monitora i IT opreme za gaming nastavlja suradnju s jednom od najuspješnijih i najuglednijih esports organizacija na svijetu G2 Esports. Suradnja traje od siječnja 2018.

Partnerstvo omogućuje G2 Esports timovima da treniraju i natječu se s najkonkurentnijim gaming monitorima iz AGON PRO linije. Istovremeno, iskustva iz igranja koriste se za razvoj budućih
gaming proizvoda poput 24,5-inčnog Esports modela AGON PRO AG254FG koji nudi stopu osvježavanja od 360 Hz pri Full HD rezoluciji s IPS panelom.

Monitor sadrži Nvidia G-SYNC kao i Nvidia Reflex Latency Analyzer tako da igrači mogu izmjeriti svoju točnu latenciju sustava i osigurati da se natječu u svom najboljem izdanju. AOC je razvio AGON PRO AG274QG, 27-inčni IPS panel s brzinom osvježavanja od 240 Hz pri QHD rezoluciji koja nudi podršku za Nvidia G-SYNC i HDR 600.

AGON by AOC nedavno je lansirao nekoliko vrlo konkurentnih gaming monitora i perifernih uređaja iz svoje AGON PRO linije, namijenjenih esport igračima i entuzijastima. Opskrbljujući G2 terene za vježbanje vrhunskim tehnologijama kao što su brzina osvježavanja od 360 Hz, vrijeme odaziva od 1 ms GtG, kao i napredne alate poput Nvidia Reflex Latency Analyzer, AGON PRO gaming monitori nude sjajan skup napretka koji esport podižu na sljedeću razinu.

Izvor: AOC

G2 Esports uspješan je u skoro svim velikim esport turnirima, uključujući League of Legends, CS:GO, Rocket League, Valorant i Rainbow Six Siege. S timovima u Sim Racingu, Apex Legendsu, Fortniteu i njihovom nedavno najavljenom popisu za Halo Infinite, G2 se nastavlja natjecati na najvišoj razini u većini glavnih naslova igara.

Najavljen je i ženski tim G2 Gozen for Valorant, a nedavno je G2 Esports uspješno ušao u sektor zabave i najavio svoje prvo glazbeno izdanje – „Our way“ - power metal pjesmu s osnivačem i izvršnim direktorom G2, Carlosom „ocelote“ Rodríguezom uz Grammy nominirane i renominirane glazbenike.

G2 Esports je objavio svoje prve kolekcionarske predmete kao NFT, pružajući obožavateljima
priliku posjedovati uistinu posebne komade G2 ostavštine.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI