ZA UBOJITI GAMING

GAMING MONITOR I GAMING MIŠ Nevjerojatna stopa osvježavanja

Autor Krunoslav Ćosić

AGON by AOC predstavio je super brzi mini LED monitor, a ništa manje nije zanimljiv niti miš

Izvor: AOC

Monitor AG274QGM dijagonale 27” ima IPS panel s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela), nevjerojatnu stopu osvježavanja od 300 Hz, podršku za NVIDIA G-Sync Ultimate i uključuje NVIDIA Reflex Analyzer.

Gaming monitor nudi period reakcije od samo 1 ms GtG te uz IPS panel širokog spektra osigurava široke kutove gledanja i visoku točnost boja, a podržan je patentiranom kalibracijom boja od strane NVIDIA-e.

Izvor: AOC

MiniLED pozadinsko osvjetljenje monitora sastoji se od 576 zona koje se mogu zatamniti, što monitoru omogućuje postizanje VESA DisplayHDR 1000 certifikata za privlačne žarke vizuale i duboku crnu boju, što rezultira uistinu impresivnim vizualnim iskustvom.

NVIDIA G-Sync Ultimate tehnologija korisnicima omogućuje prednosti promjenjive brzine osvježavanja kako bi se eliminiralo titranje i zastajkivanje. Štoviše, smanjuje se ulazno kašnjenje čak i kada su omogućene značajke visoke vjernosti kao što je realističan HDR.

Ugrađeni G- Sync modul nudi varijabilni overdrive, gdje je odaziv piksela optimiziran za promjene u stopi osvježavanja. NVIDIA Reflex Analyzer modul detektira klikove koji dolaze od gaming miša i mjeri vrijeme do promjene piksela (npr. bljesak pištolja) na zaslonu.

Monitor ima četiri USB 3.2 porta, zeleno označen USB port među njegovim priključcima namijenjen je integraciji s NVIDIA Reflex Analyzerom.

AOC Gaming GM510 NVIDIA Reflex miš

Ovaj desnoruki miš može se pohvaliti s izgledom - neobičnim uzorkom saća. Ovaj jedinstveni oblik i struktura čini miša znatno lakšim (58 g). Smanjene kontaktne točke i prozračni dizajn čine ga mnogo ugodnijim za rukovanje.

Izvor: AOC

Opremljen je visokokvalitetnim senzorom Pixart PMW3389 i izdržljivim Kailh prekidačima koji su ocijenjeni za 80 milijuna klikova. AOC GM510 nudi impresivnih 16000 DPI, ubrzanje od 50 g i točnost praćenja od 400 inča u sekundi. U kombinaciji, ove ga karakteristike čine pravim alatom visoke preciznosti za sve kompetitivne gamere.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI