NOVI GADGETI

5G TELEFONI, TABLETI, TELEVIZORI Potpuno novi mobilni uređaji na sajmu CES 2022

Autor Krunoslav Ćosić

Počela je nova godina, iz Las Vegasa dolaze odlične vijesti – uz nove televizore, telefone i tablete dolaze i prijenosna računala, po prvi put iz TCL-a

Izvor: TCL

TCL je kroz seriju virtualnih događaja predstavio AI x IoT način života i potpuno nove pametne uređaje, uključujući Mini LED televizore za 2022. godinu.

Juan Du, predsjednica TCL Electronicsa, govoreći na globalnoj virtualnoj press konferenciji, osvrnula se na temeljne filozofije TCL-a.

“U TCL-u svoje kupce uvijek stavljamo na prvo mjesto. Sve što radimo usmjereno je na donošenje vrijednosti ljudima kako bismo poboljšali njihove živote i iskustva s našim proizvodima i uslugama. Ali, to ne možemo sami”, rekla je gospođa Du te dodala da ovise o svojim kreativnim i pionirskim zaposlenicima, o dugoročnoj podršci partnera od povjerenja i o njihovoj poslovnoj etici integriteta i poštenja.

Juan Du, TCL
Izvor: TCL

Juan Du je podijelila naglaske o globalnim poslovnim rezultatima brenda TCL u 2021. i inovacijama koje su potaknule uspjeh TCL-a. TCL je 2009. osnovao TCL CSOT i uložio gotovo 31 milijardu dolara kako bi potrošačima pružio zaslone najbolje kvalitete.

Tijekom prošlih godina TCL je stvarao povezani ekosustav pametne kuće vođen svojom strategijom AI x IoT. Televizori s velikim ekranom trebali bi biti ulazna točka u 'pametan život', a TCL kontinuirano inovira i razvija nove kućanske aparate i mobilne uređaje kako bi ljudima pomogao učiniti život ugodnijim.

TCL Mini-LED televizori za 2022.

Od 2018. TCL ulaže u Mini LED TV tehnologiju s ciljem da u roku od pet godina postanu najbolji igrač u Mini LED televizorima. U 2022. TCL ulazi s primjenom stope osvježavanja od 144 Hz dostupne na premium modelima Mini LED TV-a iz 2022., pružajući brži odziv, oštrije slike i glatkiju igru.

Izvor: TCL

Profesionalni igrači video igara, koji žele iskusiti zahtjevne igre s visokim FPS-om, ali i obični igrači koji žele uživati u dodatnoj brzini igranja cijenit će ovu nadogradnju. TCL-ovi 144 Hz Mini LED zasloni će uz brže vrijeme reakcije i fluidnosti igračima dati važnu prednost, posebno u igrama za više igrača.

S više od 1000 lokalnih zona zatamnjivanja, TCL Mini LED televizori za 2022. nude zapanjujuće performanse svjetline postižući upečatljiv kontrast i otkrivajući još više detalja za impresivno iskustvo gledanja. Više pojedinosti o TCL Mini LED televizorima iz 2022. bit će objavljeno kasnije u ovom tromjesečju.

TCL prijenosni i pametni uređaji

TCL će lansirati nove pametne telefone TCL 30 XE 5G i TCL 30 V 5G ekskluzivno u SAD-u kasnije ovog mjeseca. Ovi pametni telefoni iz serije 30 dolaze s poboljšanom tehnologijom NXTVISION tako da će kupci uživati u prekrasnim vizualima i fantastičnim slikama.

Izvor: TCL

Nekoliko novih tableta također će biti prikazano na CES 2022. TCL NXTPAPER 10s dolazi sa zaslonom nalik papiru koji u svojoj srži ima zaštitu za oči. Drugi model je lagani TCL TAB 8 4G idealan za učenje i kreativnost. TCL TAB 10L impresivni je tablet savršen za zabavu i produktivnost. Osim toga, predstavljaju i trio tableta dizajniranih za djecu, kroz novu TCL TKEE seriju: TCL TKEE MINI, MID i MAX.

TCL je uzbuđen što će po prvi put proširiti svoj asortiman na prijenosna računala s lansiranjem modela TCL BOOK 14 Go s Windows 11. Tanak je, lagan (1,3 kilograma), ima izvrsno trajanje baterije i odlično odgovara svima koji se stalno kreću i putuju jer podržava LTE vezu. Dijagonala ekrana je 14,1 inča, uz rezoluciju 1366 x 768 piksela.

Na CES-u će TCL predstaviti i sljedeću generaciju svojih nosivih naočala, TCL NXTWEAR AIR. Prenosive su, lagane i tanke, s naglaskom na udobnosti i stilu. Uz izmjenjivu prednju leću i puno manju masu, NXTWEAR AIR će donijeti bolje iskustvo od prethodne generacije nosivih naočala koje omogućuju gledanje filmova kao na ekranu od 140 inča, a imaju i ugrađene stereo slušalice.

Izvor: TCL

Izvor: TCL

Kako bi ostvario povezanu viziju TCL će uskoro lansirati LINKHUB 5G ruter (usmjerivač) dok će nastaviti isporučivati visokokvalitetna 4G rješenja s LINKZONE LTE Cat4 Mobile Wi-Fi, kompaktnom osobnom mobilnom pristupnom točkom (mobilni hotpost).

TCL AI x IoT pametni dom

U TCL-u, osnovanom davne 1981. godine, smatraju da su televizori s velikim ekranom ulazna točka u 'pametan život'. Korisnici mogu aktivirati TV TCL Home samo jednim gumbom na daljinskom upravljaču, što olakšava upravljanje zabavom kao i pametnim uređajima.

Osim televizora, mobilna TCL Home aplikacija korisnicima omogućuje upravljanje svojim pametnim kućanskim aparatima kao što su TCL pročistač zraka ili robotski usisavač.

Izvor: TCL

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI