ČETIRI KAMERE

TCL 20L+ Napredna fotografija i estetski dizajn

Autor Krunoslav Ćosić

Idealan je za ambiciozne fotografe s manjim proračunom za kupnju novog telefona

Izvor: TCL

TCL 20L+ ima četverostruku stražnju kameru visoke rezolucije, pri čemu glavni senzor od 64 megapiksela pruža optimalnu jasnoću i reprodukciju boja. Širokokutni senzor od 8 megapiksela hvata kut od 118 stupnjeva dok se uz 2-megapikselni senzor snimaju makro detalji s male udaljenosti. Četvrti senzor od 2 megapiksela je dubinski i koristi se za različite efekte. Video se snima u fullHD rezoluciji.

Od naprednih mogućnosti kamera nudi detekciju lica, detekciju scena, profesionalni način rada, Light trace efekt, usporeno snimanje. Prednja kamera od 16 megapiksela nudi selfie LCD pozadinsko osvjetljenje i Super noćni način rad, tako da sebe i svoje prijatelje možete predstaviti u najboljem mogućem svjetlu.

Izvor: TCL

Ističe se svojim zaslonom (TCL je poznat po proizvodnji kvalitetnih zaslona), naprednim fotografskim značajkama i zasljepljujućim dizajnom. TCL 20 L+ prvi je telefon koji dolazi s tehnologijom kružnog polarizacijskog zaslona s certifikatom TÜV Rheinland koja vam omogućuje da savršeno vidite svoj zaslon, u prirodnim bojama, dok nosite sunčane naočale po vrućem ljetnom danu.

Zahvaljujući velikom full HD+ ekranu od 6,67 inča (prekriva 91 posto prednje površine, u omjeru 20:9), TCL 20L+ omogućuje detaljno gledanje sadržaja poput filmova i TV emisija uz optimizaciju zaslona NXTVISION. Osim toga, TCL 20L+ dolazi sa značajnom memorijom od 256 GB i podržava mikroSD karticu do 1 TB. Radna memorija telefona je 6 GB.

Izvor: TCL

Stražnja strana kućišta telefona sadrži više od milijun prizmatičnih kristalnih jamica koje stvaraju blistavu, reflektirajuću površinu inspiriranu Mliječnom stazom. Otporan je na otiske prstiju i ogrebotine, dokazujući da ljepota i trajnost mogu postojati zajedno.

TCL 20L+ će biti dostupan po cijeni od 269 EUR, a dolazi u sivoj i mliječnoj boji (Milky Way Grey i North Star Blue). Ako čujete za oznaku modela TCL 20S, to je regionalna ekskluziva sa sličnim dizajnom i značajkama kao i TCL 20L+, ali dolazi samo na tržište Sjeverne Amerike.

Izvor: TCL

Ovaj 4G smartphone ima bateriju od 5000 mAh koja se puni snagom od 18 W preko USB Type-C konektora, a od 0 do 100 posto baterija će se napuniti za 2,5 sati. Operativni sustav je Android 11, čipset Qualcomm Snapdragon 662 na 2 GHz, a na boku je podržano prepoznavanje otiska prsta.

Izvor: TCL