MASAŽA STOPALA

Poboljšajte zdravlje na drevni način modernim uređajem

Autor Dijana Kaćanski

Refleksna masaža tumači kako su svi organi, žlijezde i živci u tijelu povezani s točkama na stopalima

Izvor: Aliexpress

Terapija zona ili refleksologija odnosi se na masažu pojedinih dijelova stopala kako bi na blagi način postigli dobrobit određenih dijelova tijela i poboljšali zdravlje. Povijest masaže stopala seže do starih kultura u Egiptu i Kini, dok je moderna verzija uvedena početkom dvadesetog stoljeća u SAD-u.

Izvor: Aliexpress

Stimuliranjem određenih točaka stvara se podražaj na organ koji je potrebno oporaviti te tako potaknuti prirodno liječenje. Refleksna masaža se izvodi pomoću znanja o mapi stopala, a ciljevi ove masaže su otklanjanje boli, dovođenje cijelog tijela u ravnotežu i postizanje prirodnog liječenja tijela.

Kako ne bi došlo do komplikacija refleksolozi trebaju biti educirani, a efekte ovakve vrste masaže moguće je postići i prijenosnim Masažerom za stopala po cijeni od oko 56 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Pametni odabir za sve koji radije biraju jeftiniju verziju u poboljšanju zdravlja uključuje kupnju ovog masažera s niskofrekventnom pulsnom tehnologijom kojom se stimuliraju živci na stopalima što dovodi do opuštanja, otklanjanja boli kao i poboljšanja općeg stanja tijela.

S obzirom na tjelesnu građu i sklonostima ovaj se uređaj može podesiti na 5 ugodnih načina stimuliranja i 16 razina jakosti. Koristite masažer za stopala po 15 minuta i osjećat ćete se opuštenije, noge neće boljeti, a otečenost će nestati.

Prijenosno punjenje i praktično čišćenje donosi sigurnost i higijenu, proizvod je lagan, a materijal ne klizi i otporan je na znoj. Nakon skidanja malog uređaja s ekranom podlogu je lako zarolati i staviti u torbu. Jednostavno je i spajanje putem dvije kontaktne točke te upotreba pomoću daljinskog upravljača.

Zbog praktične i jednostavne upotrebe uz sve efekte koji proizlaze nakon masaže stopala ovakav masažer ima sve više poklonika.