MASAŽA ZA VRAT

SMART ELECTRIC NECK AND SHOULDER MASSAGER Praktičan proizvod za sve članove obitelji

Autor Dijana Kaćanski

U današnje vrijeme pandemije s velikim brojem sati provedenih kod kuće dobro je imati saveznika koji će vas osloboditi boli u vratu i ramenima ili ih barem smanjiti

Izvor: Aliexpress

Bolovi u vratu jedan su od najčešćih razloga odlaska liječniku. Osim neugodnosti u vratu, ovi se bolovi mogu širiti prema ramenima, rukama pa sve do prstiju te uzrokovati trnce. Ukoliko se bolovi šire prema predjelu glave može doći do različitih poremećaja – vrtoglavice, mučnine, šuma u ušima, problema s vidom i drugih.

Već i kod početnog stupnja bolova u vratu potrebno je reagirati, a tu pomaže Smart Electric Neck and Shoulder Massager s cijenom oko 26 američkih dolara, ovisno o naručivanju kutije.

Izvor: Aliexpress

Masažer s infracrvenim grijanjem potiče opuštanje vrata i ima učinak fizioterapijske masaže. Dovoljno ga je upotrebljavati svaki dan po 15 minuta kako bi osjetili pozitivne promjene, koje dakako ovise i o stupnju boli.

Ovaj ergonomski i minimalistički dizajnirani uređaj s 3 različita načina masaže i 15 stupnjeva intenziteta moguće je upotrijebiti u gotovo svakoj prilici, za vrijeme rada na računalu, dok se odmarate ili radite po kući, a lako će se uklopiti i u brojne stylinge pa ga je lijepo vidjeti bilo gdje.

Izvor: Aliexpress

Masaža djeluje putem pulsiranja i konstantne temperature od 42°C, proizvođač garantira potpunu sigurnost, a zbog praktičnih dimenzija 14 x 13 cm možete ga ponijeti u svojoj torbi i na put.

Uređaj dolazi u 3 boje i izrađen je od sigurnih materijala, ojačan je elastičnom zaštitom za vrat, ima silikonsku zaštitnu podlogu i daljinski upravljač.

Električni masažer vrat oslobađa boli, pospješuje cirkulaciju krvi i potiče aktivaciju stanica pa je idealan i kao poklon dragim osobama.