Pametno i lijepo

STIMULATOR MIŠIĆA Posljednje pripreme za plažu

Autor Dijana Kaćanski

Pripreme prije oblačenja kupaćeg kostima do sada su obuhvaćale dijetalni režim prehrane malo vježbanja i depilaciju, a najnovije pripreme odnose se i na oblikovanje mišića stražnjice

Izvor: Aliexpress

Posljednjih godina sa sve većom popularnošću svjetskih zvijezda poput sestara Kardashian i Jenifer Lopez sve više pažnje prilikom oblikovanja tijela posvećuje se čvrstim, lijepo oblikovanim stražnjicama.

Postoje brojne vježbe za ovaj skup mišića, a sada je lijepo oblikovanu stražnjicu moguće imati uz stimulator mišića. Stimulator mišića možete koristiti i ako baš niste ljubiteljica vježbanja – tijekom sjedenja i rada za kompjutorom, dok ležite i čitate omiljenu knjigu, za vrijeme obavljanja kućnih poslova i slično.

Izvor: Aliexpress

Dovoljno je svaki dan vježbati 15 do 30 minuta pomoću ovog pametnog stimulatora mišića i uskoro možete očekivati fascinirajuće rezultate. Nakon brojnih uređaja visokog intenziteta za vježbanje mišića stražnjice i neuromuskularnih elektroničkih stimulatora mišića, ovaj uređaj potiče kontrakciju mišića elektroničkim pulsevima koji oponašaju kretanje živčanog centra.

Upotreba je jednostavna – u kompletu se nalazi prianjajući dio koji se lijepi za stražnjicu, kontroler za podešavanje intenziteta vježbanja, daljinski upravljač i uputstvo za upotrebu. Stimulator mišića može se kupiti po cijeni oko 27 USD, troškova dostave nema, ali treba računati na plaćanje hrvatskog PDV-a i ostalih troškova.

Izvor: Aliexpress

Izvor: Aliexpress