SUPER ODIJELO

TRENIRAJTE KOD KUĆE I ostanite fit uz učinkovitu EMS opremu

Autor Dijana Kaćanski

Hladniji dani pogoduju nakupljanju kilograma, a kako bi tijelo oslobodili viška probajte pojačano trenirati

Izvor: Catalin Petolea / Alamy / Profimedia

Kućni treninzi su od početka pandemije postali još popularniji pa pripadnice ljepšeg spola u ovo predblagdansko vrijeme uz reguliranje prehrane pametno planiraju dobar trening pomoću kojeg se postižu maksimalni učinci.

Takav je i EMS trening koji pomoću tehnologije elektrostimulacije mišića, putem električnih impulsa djeluje na mišiće što se inače postiže jačom tjelesnom aktivnošću poput trčanja, skakanja i sličnim tjelesnim vježbama pa ovakav trening pruža najviše ukoliko želimo postići maksimalno u kratkom vremenu.

Izvor: amazon

Ako vam je vrijeme bitno i želite maksimum razmislite o nabavci posebne opreme za EMS trening koja se sastoji od EMS rastezljivog odijela s upravljačkom kutijom, USB kabela, upute i veza za besplatne videozapise o vježbanju.

Nakon oblačenja odijela pokreće se besplatna aplikacija za precizno i jednostavno kontroliranje vrste rada i jačine djelovanja elektroda te se nakon toga pokreću programi ili postavljaju individualne postavke.

Izvor: amazon

Rastezljivo i udobno suho EMS odijelo nove generacije s visokotehnološkim elektrodama pomaže u stimuliranju mišića raspoređenih u 10 velikih mišićnih skupina, a individualno se može prilagoditi frekvencijski raspon i dubina impulsa.

Bilo da je vaš cilj brzina, izdržljivost, izgradnja mišića, ublažavanje boli ili mršavljenje s ovim odijelom možete trenirati gdje god želite, u kući, u pokretu pa čak i u hotelu ili na odmoru, a stimuliranjem svih 10 mišićnih skupina dovoljno je treninge održavati 20 minuta tjedno.

Nakon 2 do 3 mjeseca trening se može održavati do 2 puta tjedno jer je to dovoljno za učinkovitost i čvrsto tijelo, možete trenirati i u društvu, a na ovaj način će organizam osim vidljivih poboljšanja osjetiti i druge benefite koji donose zdravlje i ljepotu.