VACCINATION

PREDBILJEŽBE ZA CIJEPLJENJE: Kako se prijaviti ako se ne koristite internetom

Autor Krunoslav Ćosić

Građani koji se ne koriste elektronskom poštom i općenito internetom mogu se jednostavno prijaviti za cijepljenje protiv Covid-19 bolesti

Izvor: Zagreb.hr

Za cijepljenje protiv koronavirusa možete se prijaviti elektronički, putem internetske platforme i adrese cijepise.zdravlje.hr

Ako se ne koristite modernim načinima komunikacije te je jedini način za komunikaciju vaš fiksni ili mobilni telefon, predbilježiti se za cijepljenje u Zagrebu možete i pozivom na besplatni telefon 0800 88 04.

U cijeloj Hrvatskoj dostupan je besplatni broj telefona 0800 0011. Sve osobe koje se prijave za cijepljenje bit će upisane u jedinstveni popis. Naravno, prijaviti se možete i kod svojeg liječnika obiteljske medicine.

Izvor: Profimedia

Cijepljenje se provodi:

• u ordinacijama opće prakse (osobito za kronične bolesnike)
• u županijskim zavodima za javno zdravstvo
• na punktovima za masovno cijepljenje u organizaciji županijskih zavoda za javno zdravstvo i domova zdravlja.

Agenti su na telefonu dostupni svakim danom od 0 do 24 sata, a kako bi se ubrzalo zaprimanje prijava i pružanje potrebne asistencije, uz opće osobne podatke pripremite i svoj OIB. Prijave za cijepljenje, zaprimljene kroz linije Grada Zagreba, bit će uvrštene u središnji registar Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, putem kojega će, također telefonom, biti povratno informirani o dodijeljenom terminu.

Na istom broju telefona 0800 88 04 građani mogu dobiti popratne praktične i tehničke informacije vezane uz organizaciju i dolazak na lokaciju Zagrebačkog velesajma.