10 POSTO POPUSTA

ZA ZDRAVIJE SUTRA: U tijeku je globalni izazov

Autor Krunoslav Ćosić

„Together Challenge“ je izazov koji traje do 31. kolovoza 2023. a kretanjem možete osvojiti popust na pametni sat

Izvor: Samsung

Tvrtka Samsung Electronics kroz „Together Challenge“ želi motivirati što veći broj korisnika na usvajanje zdravih navika i prakticiranje kretanja radi osobnog zdravlja. Korisnici se globalnom izazovu mogu priključiti putem aplikacije Samsung Health, a svi oni koji ispune cilj od 100 tisuća koraka u 10 dana trajanja izazova osvojit će popust.

U Hrvatskoj globalni izazov će putem svojih društvenim mreža podržati influenceri Filip Dejanović i Rafaela Seba. Putem aplikacije Samsung Health korisnici mogu pristupiti globalnom izazovu putem obavijesti unutar glavnog izbornika.

Nakon uvodnog prozora s uputama i pravilima pokreće se izazov koji će brojati njihove korake. Aplikacija će bodriti korisnike te ih obavijestiti kada ispune određeni broj koraka, a unutar nje mogu pronaći savjete za vježbanje kao i druge izazove.

Izvor: Samsung

Aplikacija također nudi mogućnost povezivanja na pametni sat, a sada uz najnoviju Galaxy Watch6 seriju korisnici mogu još detaljnije pratiti svoje zdravlje. Zasloni novih modela sada su veći i živopisniji, a baterija traje dulje uz mogućnost brzog punjenja u samo osam minuta.

Galaxy Watch6 serija donosi snažne performanse i sveobuhvatne zdravstvene mogućnosti. Nova serija sada omogućava detaljniju analizu spavanja s unaprijeđenim savjetodavnim funkcijama, a ujedno donosi i novu značajku personalizirane zone srčanih otkucaja koja analizira fizičke sposobnosti korisnika i prema tome sugerira pet optimalnih razina intenziteta trčanja.

Izvor: Samsung

Kada korisnik ispuni zadani cilj od 100 tisuća koraka Samsung Health će ga automatski obavijestiti i udijeliti mu kupon od 10% za online kupnju najnovijeg pametnog sata Galaxy Watch6. Dobiveni popust, nakon što korisnici ispune cilj „Together Challenge“ kampanje, moguće je iskoristiti u Samsungovoj online trgovini od 1. do 9. rujna 2023. Više informacija o globalnom izazovu i pravilima proučite na poveznici.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI