BRZA MASAŽA

UZ KNEEFLOW: Smanjenje boli u koljenima za manje od 15 minuta

3-u-1 masažni terapeutski uređaj mase 750 grama kombinira meke masažne zračne jastuke, infracrveno svjetlo i toplinsku terapiju

Izvor: Indiegogo

Sprječava li vas bol u koljenima da s lakoćom obavljate svoje dnevne aktivnosti? Što ako biste mogli osjetiti olakšanje za samo 15 minuta? Kneeflow je kućni, jedinstveni 3-u-1 uređaj za masažnu terapiju koji kombinira meke masažne zračne jastuke, infracrveno svjetlo i toplinsku terapiju kako bi vam pružio trajnu ugodu i olakšanje.

Personalizirajte svoje 15-minutne terapije s mekim masažnim zračnim jastucima, tehnologijom infracrvenog svjetla i izmjeničnom toplinskom terapijom za ublažavanje i prevenciju boli. Bilo da se oporavljate od operacije, dugotrajne boli, tjelovježbe ili samo želite preduhitriti svoju bol Kneeflow ima podesive značajke za personalizaciju svakog terapijskog iskustva.

Kneeflow - Expert analysis from Dr. Greg Donadio - Doctor of Naprapathic Medicine
Izvor: Youtube

Zračni pritisak od 360° masira vaše koljeno putem potpuno inkapsuliranih mikro zračnih jastuka koji se nježno napuhuju kako bi ublažili napetost mišića, povećali cirkulaciju krvi, energizirali stanice koljena i ublažili bol, upalu i oteklinu.

Odaberite između tri postavke vibracije prema svojim potrebama:

za opuštajuću masažu
za svakodnevnu njegu i održavanje
za dubinsko masiranje

Kneeflowova infracrvena tehnologija sastoji se od 19 LED ljekovitih svjetala koja okružuju vaše koljeno kako bi vam olakšala bol. Tehnologija infracrvenog svjetla prodire duboko u vaše tkivo i proizvodi energiju u obliku topline koja smanjuje upalu.

Izvor: Indiegogo

Izvor: Indiegogo

Svjetlost također potiče oslobađanje dušikovog oksida i poboljšava vašu cirkulaciju krvi. Infracrvena tehnologija stimulira mitohondrije te može pomoći u smanjenju oksidativnog stresa za poboljšanje ligamenata i tetiva.

Uživajte u tri ugodne postavke temperature kako biste personalizirali svoje iskustvo terapije u rasponu od slabe do jake. Osim toga, uživajte u aktivnoj ventilaciji, zaštiti od pregrijavanja i 15-minutnom automatskom isključivanju za vašu udobnost i mir.

The science behind Kneeflow
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI