ZDRAVO VLASIŠTE

UŽIVAJTE U MASAŽI ZA UBLAŽAVANJE STRESA I brži rast kose

Autor Dijana Kaćanski

Mnoge pripadnice ljepšeg spola nakon napornog radnog dana i puno obiteljskih obaveza trebaju vrijeme za sebe

Izvor: - / Wavebreak / Profimedia

Svakodnevni događaji, emocije i naše misli čine nas opterećenim pa nije čudo da nakon nekog vremena osjećamo iscrpljenost, umor, a ponekad i glavobolju, depresiju ili ukočenost u vratnom dijelu.

Što učiniti kada vas nakon zahtjevnog radnog dana i kući čeka brdo posla, a vi se osjećate jako umorno. Odvojite barem nekoliko minuta samo za sebe, odbacite umor pomoću masaže i osjećajte se bolje i poletnije.

Izvor: amazon

Poznato je da masiranje vlasišta može potaknuti cirkulaciju krvi prema licu, vratu i ramenima, olakšati bol uzrokovanu glavoboljom pa čak i potaknuti brži rast kose.

Kako bi pomogle sebi i oslobodile se napetosti razmislite o pametnoj nabavci Homiee masažera za glavu po cijeni oko 43 eura i uživajte u dobrobitima masaže.

Izvor: amazon

Ovaj uređaj s 8 masažnih glava i 6 metoda masaže vrši dvosmjernu rotaciju velikih i malih brzina ili možete izabrati način gnječenja koji vam može pomoći kod bolova u glavi, a ujedno će duboko osvježiti i ojačati kosu te vam pomoći u poboljšanju kvalitete spavanja.

Masažer se može koristiti na suhu ili mokru kosu za uklanjanje nečistoća sa vlasišta, ublažavanje umora i održavanje vlasišta čistim i ugodnim.

Osim za vlasište, ovim uređajem možete izmasirati i vrat, ruke, noge kao i leđa te tako ublažiti svakodnevni stres i osjećati se bolje.

Masažer se puni putem bežične USB stanice za punjenje koja za razliku od masažera nije vodootporna, a za samo 150 minuta punjenja baterija će vam trajati jedan sat.

Ergonomski dizajn i upravljanje na vrhu ručke osiguravaju jednostavnu upotrebu i čišćenje masažnih glava pomoću priložene četkice pa se ovakav odabir čini idealnim za svakodnevno opuštanje, zdraviji izgled i ljepotu.