Pametno zdravstvo

FLICKER FREE DISPLAY EFFECT: Sprječava zamor očiju

Autor Krunoslav Ćosić

Na nadolazećem Honoru 90 moći će se koristiti jedna vrlo korisna funkcionalnost

Izvor: Honor

Korištenje telefona u slabije osvijetljenim okruženjima izazov je za oči, ali i za proizvođače pametnih telefona. Honor će na novom modelu 90, čije se predstavljanje očekuje u četvrtak 6. srpnja 2023. u Parizu u 15 sati, predstaviti Flicker Free Display Effect.

Jedna od korisnih značajki telefona Honor 90 uvelike pomaže u sprječavanju zamora očiju pri korištenju uređaja u slabije osvijetljenim okruženjima. Flicker Free Effect, uz prednost od 3840 Hz PWM prigušivanja, daleko je ispred vodećih konkurentskih modela pametnih telefona.

Izvor: Honor

Kako ne bi sve ostalo samo na riječima popularni YouTube kanal za recenzije pametnih telefona i gadgeta Unboxing Therapy prvi je napravio usporedbu treperenja ekrana modela Honor 90 s najboljim konkurentskim modelima na tržištu.

The World's First Zero Flicker Display...
Izvor: Youtube

Flicker Free Display Effect sigurno je doprinio postizanju najveće ocjene modela Honor 90 u Dxomarkovom rangiranju zaslona u svojoj klasi pametnih telefona. S impresivnim rezultatom od 140, koji je kvalificiran za DXOMARK Display Gold Label, Honor 90 osigurava hvalevrijednu poziciju u Dxomark globalnom rankingu zaslona.