SMART BEAUTY

KUĆNI TRETMAN PROTIV BORA: Isprobajte bodybuilding lica

Autor Krunoslav Ćosić

Izraelski brend TriPollar pomlađuje kožu te vidljivo smanjuje bore

Izvor: Roxbeauty

Djelovanjem na kožu i na mišiće TriPollar Desire omogućuje učinkovitiji tretman od drugih proizvoda koji djeluju samo na mišiće. Nakon tretmana mišići su napetiji te je i sama koža glađa.

Proizvod kojeg koriste mnoge poznate osobe u svijetu dostupan je i u Hrvatskoj te omogućuje najnoviju inovaciju RF kućnog tretmana protiv bora. Nadovezuje se na snažnu i učinkovitu Multi – RF tehnologiju.

Inovativna turbo funkcija kreirana specijalno za TriPollar Desire pridonosi još bržem i učinkovitijem RF tretmanu pomlađivanja kože, vidljivo smanjuje bore i daje najučinkovitije i najdjelotvornije rezultate već od prvog korištenja.

Izvor: Roxbeauty

Jedini RF tretman do sada, s integriranim algoritmom termalnog mapiranja, osigurava najoptimalniju moguću temperaturu za svaki dio kože lica. Algoritam termalnog mapiranja kontrolira proces grijanja stalnim uzorkovanjem temperature tkiva u pet različitih točaka topline na licu za intuitivnu prilagodbu tretmana.

Bezbolno prodire u kožu i zagrijava dermis čime potiče prirodnu proizvodnju kolagena i elastina kako bi se koža lica osjetno činila zategnutije, s vidljivo manje bora. Neinvazivni tretman ne zahtijeva vrijeme oporavka i zacjeljivanja što znači da se može koristiti u svakoj rutini njege kože sigurno i bez rizika.

Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, ali su i kumulativni, što znači da se svakim tretmanom postižu bolji rezultati. Najbolji rezultati bit će vidljivi nakon 6-8 tjedana koristeći tretman 2-3 puta tjedno.

Izvor: Roxbeauty

Izvor: Roxbeauty

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI