BUJNIJA KOSA

HAIRMAX ULTIMA 9 LASERCOMB: Za poticanje rasta kose kod žena i muškaraca

Autor Krunoslav Ćosić

Dizajniran je za ciljano liječenje ili potpuno pokrivanje vlasišta

Izvor: Roxbeauty

Za sve one koji iz raznih razloga imaju problema s rastom kose trebali bi isprobati Hairmax Ultima 9 LaserComb, revolucionarno medicinsko rješenje za poticanje rasta kose kod muškaraca i žena te tretiranje područja s gubitkom kose.

Kažu da su ćelavi muškarci inteligentniji, ali je pitanje koliko su pojedinačno zadovoljni bez svoje kose koju su izgubili. Istovremeno, ženama su ćelavi muškarci privlačniji, pokazuju studije. Želite li ipak s kosom biti više privlačniji, rješenje je Hairmax Ultima 9 LaserComb.

Izvor: Roxbeauty

Podjednako je namijenjeno i ženama, a uz terapijsku svjetlosnu energiju potiče se rast folikula kose, vraća se prirodni ciklus kose i potiče rast kose zahvaljujući 9 medicinskih lasera. Pri tome se ne koristi LED tehnologija. Ovaj ciljani laserski tretman dovodi hranljivu energiju laserske svjetlosti izravno u folikule kose kako bi preokrenuo proces stanjivanja i obnavljao kosu.

Kroz proces fotobiostimulacije Ultima 9 LaserComb stimulira folikule kose na staničnoj razini i tako potiče rast kose, preokreće stanjivanje kose, obnavlja prirodni ciklus rasta kose i pomaže regenerirati gušću, puniju kosu. Uređaj se koristi ciljanje područja za stanjivanje ili za potpuno pokrivanje vlasišta. Rezultat je novi rast kose, povećana gustoća i zdravija, punija i privlačnija kosa u samo nekoliko tjedana.

Uz bežičan i lagan uređaj trajanje tretmana je 11 minuta. Dizajniran je za ciljano liječenje ili potpuno pokrivanje vlasišta, uz patentirani češalj za razdvajanje kose. Hairmax Ultima 9 LaserComb kombinira prednosti HairMaxove klinički dokazane laserske tehnologije s luksuznim talijanskim dizajnom. Detaljnije informacije saznajte na Roxbeauty.eu.

HairMax Ultima 9 Classic LaserComb | Premium uređaj za poticanje rasta kose
Izvor: Youtube