Pametno poslovanje

HONOR I PORSCHE DESIGN: Spajaju vrhunsku tehnologiju s funkcionalnim dizajnom

Autor Krunoslav Ćosić

Početkom sljedeće godine u Kini će se predstaviti prvi zajednički razvijen pametni uređaj

Izvor: Honor

Godine 1963. profesor Ferdinand Alexander Porsche stvorio je jedan od najlegendarnijih dizajna u suvremenoj povijesti: Porsche 911. Slijedeći svoju viziju da načela i mit o Porscheu prenese izvan svijeta automobila stvorio je 1972. godine ekskluzivni luksuzni brand Porsche Design.

Honorov portfelj proizvoda i usluga impresionira pametnim, inovativnim proizvodima koji nude vrhunsko korisničko iskustvo i izvanredne značajke, osobito u područjima koja su najrelevantnija za potrošače, uključujući trajanje baterije, tehnologiju zaslona te fotografiju i video. Honor je dokazao da ima sposobnost visokog pozicioniranja kada su u pitanju pametne tehnologije.

Porsche Design u ovu suradnju unosi svoju jedinstvenu dizajnersku ekspertizu i dugogodišnje iskustvo u segmentu luksuza. Prestiž i uspjeh brenda proizlaze iz bezvremenske, funkcionalne i purističke filozofije dizajna, kako ju je definirao Ferdinand Alexander Porsche, koji je uz legendarni Porsche 911 stvorio i prvi potpuno crni ručni sat na svijetu.

Porsche Design iza sebe ima i više od 15 godina iskustva u industriji pametnih telefona, dizajnirajući i razvijajući brojne uređaje s visokim performansama.

Stefan Buescher iz Porsche Lifestyle grupe i George Zhao iz Honora
Izvor: Honor

“Čast nam je surađivati s partnerom kao što je Porsche Design te istražiti kako otvorena i inovativna suradnja može spojiti izniman dizajn i izvanredne performanse kako bi dovela vrhunsku tehnologiju u premium segment pametnih uređaja. Honorov dizajn usmjeren na čovjeka uklapa se u filozofiju Porsche Designa, s težnjom za stvaranje inteligentnih luksuznih proizvoda koji će ubrzati mobilni životni stil ljubitelja tehnologije i obožavatelja Porschea. Ovakva dugoročna suradnja između Honora i Porsche Designa otvara nove uzbudljive prilike za jačanje našeg brenda na tržištima diljem svijeta“, naglasio je George Zhao, direktor tvrtke Honor.

Spajanjem inovativnih tehnologija, pionirskih koncepata proizvoda i bezvremenske estetike, ova dva brenda teže donošenju vrhunskih inovacija i vrhunskog purističkog dizajna u svijet luksuznih pametnih uređaja. Prvi zajednički razvijen pametni uređaj Honora i Porsche Designa bit će predstavljen u Kini u siječnju 2024.

Izvor: Honor