IZ LJETA U JESEN

WMF: WEB 3.0, metaversum, jednorozi budućnosti, TikTok

Autor Krunoslav Ćosić

Na Weekend.15 slušat ćemo teme o IT-ju, glazbi, medijima i inovacijama

Izvor: Weekend Media Festival

15. izdanje Weekend Media Festivala u Rovinju će od 22. do 25. rujna 2022. okupiti stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, komunikacija i poslovnog svijeta, a u središtu će biti teme o tehnologijama budućnosti.

Uz WEB 3.0, metaversum, jednoroze budućnosti i TikTok bit će riječi o disrupciji inovacija, ali i kulturi otkazivanja. Izraelski novinar i publicist Yossi Melman jedan je od najvećih stručnjaka u području špijunaže i međunarodne sigurnosti, a napisao je niz bestsellera o Mossadu i Izraelskoj službi unutarnje sigurnosti Shin Bet. Njegovo predavanje će biti zanimljivo, uz edukativne sadržaje i poučna izlaganja.

Yossi Melman
Izvor: Weekend Media Festival

Izvor: Weekend Media Festival

Iz digitalnog svijeta u Rovinj dolazi Nikola Dešković, revolucionar koji je prvi uspješno postavio internetsku prodaju automobila u Europi, a Vuk Vuković, jedan od vodećih domaćih makroekonomista govorit će o vrućoj jeseni i recesiji u sljedećoj godini.

Dobroj posjećenosti 15. po redu Weekend Media Festivala doprinijet će i odličan večernji program, a prvo ime koje su organizatori otkrili je Konstrakta, trenutno najveća regionalna zvijezda.

Višednevno događanje upotpunit će Golden Drum festival koji će se ove godine održati u sklopu Weekenda. Ovaj međunarodni kreativni festival svake godine nagrađuje najbolje ideje, najuspješnije kreativne timove te vješte pojedince koji su učinkovito oživjeli inovativne ideje te tako ostavili svoj trag u oglašivačkoj industriji, a ovogodišnja glavna tema festivala je Rebuilding Connection.

Uz predavanja svjetskih i domaćih predavača održat će se i različiti paneli s aktualnim temama. Festival predstavlja društvene trendove, analizira našu medijsku i komunikacijsku stvarnost te razotkriva tabue.

Izvor: Weekend Media Festival

Izvor: Weekend Media Festival