ŠIRI SE KONGRES

MWC IDE (I) U LAS VEGAS: Još jedan Mobile World Congress

Autor Krunoslav Ćosić

Industrijske udruge GSMA i CTIA iznijele su detaljne planove za MWC Las Vegas

Izvor: MWC

Sjevernoameričko izdanje mobilnog događaja poznatog najviše po Barceloni, ali i sve više gradova širom svijeta, trebalo bi održati u američkom gradu Las Vegasu u rujnu, uz govornike iz kompanija AT&T, Red Hat, T-Mobile US i Verizon. Glavne teme su 5G, Internet svega, Tech Horizon i Cloudnet.

Prvu uvodnu riječ imat će Manon Brouillette u ulozi izvršne potpredsjednice i izvršne direktorice Verizon Consumer Group. Među ostalim velikim govornicima su Jeremy Legg, CTO u AT&T kompaniji te voditelj marketinga i rasta Kellyn Smith Kenny.

Izvor: MWC

Izvršni direktor GSMA Ltd. John Hoffman izjavio je da će MWC Las Vegas "okupiti digitalni mobilni ekosustav" u novoizgrađenom dijelu dvorane. Tijekom događaja CTIA će ugostiti svoju emisiju Everything Policy koja donosi kreatore politike zajedno s dionicima bežične industrije kako bi raspravljali o trendovima i razvoju u vladinoj i javnoj strategiji.

MWC Las Vegas trebao bi se održati od 28. do 30. rujna 2022. u kongresnom centru Las Vegas. Registracije su već počele, s ponudom popusta od 50 posto za rano prijavljivanje za zlatne ulaznice i besplatne izložbene propusnice do 29. srpnja.

Izvor: MWC

Uz Barcelonu, Mobile World Congress se održava u Šangaju, u Africi u Ruandi, postoje događanja u Rijadu i Latinskoj Americi te za regiju APAC. . Prethodno se u Americi MWC održavao u San Franciscu i Los Angelesu. MWC u Barceloni održavat će se i dalje, u sljedećim godinama, odlučeno je nedavno.

Izvor: MWC

Izvor: MWC