MASAŽA OBRAZA

Učinite lice mlađim uz visokofrekventnu vibracijsku masažu

Autor Dijana Kaćanski

Mlado lice s istaknutim jagodičnim kostima s vremenom gubi punoću i opušta se, ali nije sve izgubljeno

Izvor: Aliexpress

Gotovo svako lice u tridesetim godinama polako gubi volumen zbog smanjivanja potkožnog masnog tkiva. Tada dolazi do opuštanja lica, najviše se to odražava na spuštenim obrazima, stvaraju se bore i dolazi do stvaranja viška kože na donjem dijelu čeljusti.

Kako bi se ovaj proces zaustavio mnoge žene će se odlučiti na jedan od brojnih ponuđenih tretmana u kozmetičkim salonima, a ukoliko želite pomladiti svoje lice i uštedjeti pokušajte s električnim masažerom za lice u obliku slova V s cijenom oko 58 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj ergonomskog dizajna djeluje s dva svjetlosna načina rada. Masaža uz plavo svjetlo djeluje na smanjenje problema s aknama, dubinski popravlja kvalitetu kože i ona postaje ljepša i pomlađena. Crveni način osvjetljenja poboljšava regeneraciju kolagena i elastina, aktivira stanice te radi na smanjivanju bora i učvršćivanju kože lica.

Djelovanje visokofrekventne vibracijske masaže odvija se putem šest vrsta masaže i deset razina intenziteta, uređaj je prilagodljiv za sve oblike lica kao i podesiva traka koja se pričvrsti oko glave. 

Masažer je izrađen od materijala sigurnog za kožu, a dimenzije 17 x 11 x 5 cm čine ga praktičnim za nošenje bilo gdje, čak i na putovanje. Uređaj se nakon 15 minuta rada automatski isključuje pa se može koristiti i prilikom spavanja. Komplet s djelovanjem na pametno zatezanje kože s V efektom oblikovanja lica sastoji se od glavnog uređaja i podesivog remena, uputstva za upotrebu i USB kabela za punjenje.

Već nakon tri mjeseca redovnog korištenja lice ima čvršće konture, koža oko brade je zategnutija i bore se smanjuju pa je i cjelokupni izgled lica mlađi, zdraviji i ljepši.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI