HIDRATACIJA

Kućna mini sauna omogućava lijepo, zdravo i mlado lice

Autor Dijana Kaćanski

Ukoliko se želite opustiti, napraviti saunu za svoje lice, dubinski očistiti i zategnuti kožu, ovo je prava prilika

Izvor: amazon

Veselimo se ljetnom vremenu koje donosi visoke temperature i puno sunčanih sati jer se zbog sunca osjećamo bolje, ono nam podiže raspoloženje, jača vitalnost. Pod utjecajem sunca ten postaje preplanuo, što nas čini zadovoljnijima, ali ljetno vrijeme s izloženošću suncu, moru i visokim temperaturama donosi i opasnosti od povremenog isušivanja kože, dehidracije i krajnje suhe kože.

Izvor: amazon

Sve su to razlozi da još veću pažnju posvetimo dubinskoj hidrataciji, a to je moguće pomoću uređaja Microderm GLO Facial Steamer SPA+ po cijeni oko 114 američkih dolara, a pošiljka dolazi iz Chicaga.

Čišćenje više nije problem - djelovanjem tople pare s nano ionima na lice i vrat omogućit će još čišći i blistaviji ten. Upotreba samo jednom tjedno donijet će ne samo bolju hidrataciju, već će i koža biti mekša, a dubinsko čišćenje kojim će se odstraniti ostaci nečistoća i nakupljenih masnoća podarit će vam prekrasnu kožu.

Izvor: amazon

Dodatno, ovakav tretman s nano ionima otvara pore i omogućava maksimalno upijanje omiljenih preparativnih kozmetičkih proizvoda poput krema za lice i oko očiju, seruma, maski za lice...

Prije uključivanja ovog uređaja koji djeluje detoksikacijski, kožu je potrebno uobičajeno očistiti i po potrebi osušiti, zatim lice i vrat izložiti 10 do 12 minuta parnom čišćenju, po potrebi učiniti piling lica i na kraju isprati lice hladnom vodom i nahraniti ga odabranim kozmetičkim preparatima.

Pročišćeni dizajn Spa uređaja sa stabilnim nožicama i jednostavnim senzorom omogućuje stabilnost, kontrolu i automatsko isključivanje samo jednim dodirom.

Prednost ovakvog pametnog tretmana pomoću kućne Spa saune za lice i ovlaživača zraka očituje se i u uravnoteženju pH razine te poboljšanju cirkulacije u koži lica i vrata koje opet dovodi do zategnute, sjajnije i ljepše kože.