Maska za lice

SVJETLOSNA TERAPIJA LED maska sa sedam boja za ljepotu

Autor Dijana Kaćanski

Maska za lice ne spada u obaveznu rutinu, ali redovitom upotrebom koža postaje sjajna i zdrava

Izvor: Aliexpress

Dan vam je pun obaveza – ujutro posao, popodne kućanski poslovi, a nađu se tu i izlasci, zabave i druženja. Malo vremena ostaje za opuštanje, ugodnu kupku i kvalitetnu masku koja će licu dati ljepotu i sjaj. Zato je Smart Cleopatra LED fotonska maska za lice sa sedam boja jedinstven i praktičan proizvod koji osim ugode pruža brojne dobrobiti za kožu lica i vrata.

Korištenje maske za lice nije nova stvar, bilo da se radi o kupovnoj ili maski napravljenoj od postojećih namirnica u kuhinji. Povijest brige za kožu, posebno lica, seže do Egipta i čuvene Kleopatre koja se nanošenjem na lice mješavine tamjana, bademovog ulja, više vrsta trava i fermentiranog voćnog soka borila protiv neumoljivih znakova starenja – bora.

Izvor: Aliexpress

LED fotonska maska za lice izrađena od kvalitetnog materijala pomaže otkloniti veliki broj kožnih nesavršenosti, a specifične valne duljine svjetlosti putem energije imaju brojne primjene. Tako crvena boja stimulira stanice, grijanje potiče cirkulaciju dok hiperplazija kolagena koži daruje elasticitet i glatkoću.

Plava boja djeluje umirujuće na osjetljivu i masnu kožu sklonu aknama i sličnim nepravilnostima. Za dodatno smirivanje i povećavanje napetosti kože poslužit će zelena LED boja dok žuta stimulira limfni i živčani sustav te jača imunitet mišića. Ljubičasta boja poboljšava metabolizam limfe, cyan staničnu energiju, bijela LED svjetlost aktivira obnovu kože pa ona postaje zdravija i izgleda pomlađeno.

U kompletu se u prijenosnoj kutiji nalaze LED maska, USB kabel i uputstvo za upotrebu. Primjena je Jednostavna: uključivanje je na vrhu, dodirom s lijeve vanjske strane mijenjaju se boje, a desne jačina svjetlosti.

Prilikom kupnje biramo između plave, crne i boje šampanjca, cijena joj je oko 80 USD, a tome treba pribrojiti hrvatski PDV pa cijena ukupno iznosi oko 100 USD.

Izvor: Aliexpress