Pametan shopping

URADI SAM Profesionalna USB LED lampa za nokte

Autor Krunoslav Ćosić

Uz Sun X3 Plus sami ćete dovršiti postupak uređivanja svojih noktiju

Izvor: Aliexpress

LED lampa za sušenje noktiju u ružičastoj boji snage je 36 W, koristi 18 UV / LED lampi, a napaja se preko USB kabela kojeg ćete također dobiti u pakiranju prilikom kupnje.

U radu LED lampa Sun X3 Plus koristi dvostruki izvor svjetlosti, a u suštini se radi o imitaciji sunčeve svjetlosti. Neškodljiva je, uz blagu sunčevu svjetlost koju imitira neće vam zatamniti ruke. Sistem rada je vrlo jednostavan: nakon uključivanja lampe dovoljno je prethodno lakirane nokte samo smjestiti unutar prostora. Dakle, samo se pruže prsti i lampa radi, a čim se prsti izvuku lampa se automatski isključuje. Senzor koristi infracrvene zrake.

Uz pametno mjerenje vremena ne morate misliti – jednostavno podesite jedno od tri ponuđena vremena (30 s, 60 s, 90 s), a sve vrste gelova na noktima brzo će se osušiti i stvrdnuti. Uključujući i UV gel, akrilni gel pa čak i gel koji se koristi u graditeljstvu.

Uređaj je malen, lako prijenosan te je pogodan za kućnu upotrebu, ali i izvan kuće jer se USB kabel može spojiti u power bank (prijenosnu bateriju), u USB izlaz laptopa... Cijena se kreće od 4 do 8 USD, na taj iznos treba dodati oko 6 dolara poštarine, a konačna cijena ovisi o modelu koji ćete odabrati. Uz ružičasti model u ponudi je i bijeli (taj je nešto skuplji od ružičastog jer ima snagu od 45 W te 15 LED-ica).

Izvor: Aliexpress

Najpovoljniji je Sun X3 Mini model koji je i najlakši za transport, a sastoji se od šest LED-ica te je snage 6 W. Njegove su dimenzije 131 x 67 milimetara, uz debljinu od 19 mm, a omogućuje vremenski period rada od 60 sekundi i 120 sekundi (kraći ili duži dodir).