LIFTING LICA

ULTRAZVUČNOM HIFU TERAPIJOM Učinite lice mlađim i ljepšim

Autor Dijana Kaćanski

Za lijepo lice nisu zaslužni samo dobri geni već je ljepota često povezana sa redovitom i adekvatnom njegom

Izvor: Aliexpress

Svaka pripadnica ljepšeg spola zna da je dobra njega, posebno lica, najvažnija na prijelazu godišnjih doba, a zbog početka sezone grijanja najznačajnija je na prijelazu od toplih prema hladnim danima.

U njezi lica, vrata i dekoltea efikasno bi mogla pomoći jedna od naprednijih tehnologija High Intensity Focused Ultrasound ili HIFA koja s fokusiranom ultrazvučnom energijom postiže izvrsne rezultate.

Izvor: Aliexpress

Ovakav tretman pomlađivanja kože potiče moć vlastite regeneracije i proizvodnju kolagena u dubljim slojevima kože, a ovom metodom se učinkovito može ukloniti tkivo s podbratka i učvrstiti koža vrata i dekoltea.

Ukoliko želite uljepšati svoje lice, a želite to učiniti neinvazivnom metodom na jednostavan i pametan način razmislite o mini HIFU uređaju s cijenom oko 41 američkog dolara i osjećajte se pomlađeno.

Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj svojim radom prodire duboko u kožu i pogodan je za tretiranje lica, čela, kutova očiju, brade i vrata pa djelovanjem uklanja znakove starenja kože kroz smanjenje bora, grube kože i podočnjaka.

Osim toga HIFU uređaj učvršćuje kožu zatezanjem mlohavih dijelova, oporavlja elastičnost kože, radi na poboljšanju tonusa, ubrzava cirkulaciju i osvježava područje oko oka.

Uređaj je mini dimenzija, 13 x 4 centimetara pa je prikladan za prijenos u svakoj torbici i može vam pomoći u profesionalnoj njezi kad god to poželite, a lice će vam biti zahvalno, pomlađeno i lijepo.