LICE I KOSA

LJEPOTA S VISOKOFREKVENTNIM UREĐAJEM Bez odlaska kozmetičaru

Autor Dijana Kaćanski

Ako vaša koža i kosa žudi za poboljšanjem kvalitete vrijeme je da se pozabavite ovim problemom, imamo ideju

Izvor: Anatolii Riepin / Alamy / Alamy / Profimedia

Mladenački prištići poznati su većini djevojaka zbog neredovite i hranjivim elementima nedovoljno bogate prehrane, onečišćenog zraka, ubrzanog načina života i stresa.

I pripadnice ljepšeg spola u malo ozbiljnijim godinama često imaju navedene probleme s licem uz koje se nadovezuje nedostatak kolagena, smanjena cirkulacija u koži lica kao i pojava prvih ili već malo ozbiljnijih bora.

Uz probleme s licem i kosa postaje sve tanja i suha te se brzo masti pa je intervencija svakako potrebna.

Izvor: amazon

Brojne su metode koje dame primjenjuju u borbi za ljepotu lica, od isprobavanja adekvatne preparativne i dekorativne kozmetike, promjene prehrane i uključivanje posebnih suplemenata, do čestih odlazaka u kozmetički salon.

Ipak, ukoliko vam odlasci u kozmetički salon oduzimaju previše vremena i predstavljaju ozbiljnu financijsku stavku, možete pametno razmisliti i odlučiti nabaviti visokofrekventni uređaj za ljepšu kožu i kvalitetniju kosu po cijeni oko 26 eura.

Visokofrekventni uređaj pomaže u ublažavanju gotovo svih problema na koži lica budući terapijski učinak visokih frekvencija pomaže ojačati metabolizam stanica, bori se protiv akni, a ujedno smanjuje bore i djeluje na povećanje proizvodnje kolagena pa redovita upotreba rezultira boljim tonusom, zdravijom i ljepšom kožom.

Izvor: amazon

Ovaj uređaj sastoji se od glavnog dijela i četiri različita nastavka s elektrodama na vrhu koji se koriste za različite dijelove lica i kosu kako bi mogli postići najbolje rezultate.

Jednostavan za korištenje, nakon spajanja visokofrekventnog uređaja i pojedinog nastavka s elektrodama uključi se gumb i tretiranje može početi.

Nastavak s vrhom u obliku gljive preporučuje se za tretiranja čela i obraza, nastavkom poput jezika tretiramo prištiće, a oblik savijene cijevi služi za djelovanje na području nosa.

Četvrtim nastavkom u obliku češlja njegujemo kosu na način da se tretiranjem po tjemenu potiče rast, sprječava gubitak kose i smanjuje intenzitet prelaska prirodne boje kose u sijedu.

Uređaj je praktičnih dimenzija 30 x 19 x 6 centimetara i težine 691 gram pa je prikladan za nošenje u bilo kakvoj torbi, čak i na put te je i to još jedan razlog da svojoj koži i kosi darujete zdravlje, blistavost i ljepotu.