Pametan shopping

DUBINSKO ČIŠĆENJE ZVUČNIM VIBRACIJAMA U udobnosti svog doma

Autor Dijana Kaćanski

Osnova svake dobre njege lica je potpuno čišćenje od ostataka kozmetike i nečistoća, imamo dobru ideju

Izvor: Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy / Profimedia

Nikad dosta savjeta o osnovama održavanja lica lijepim i zdravim koje se očituje u kvalitetnom svakodnevnom čišćenju jer je ono temelj na koji se nadovezuju sve druge rutine – od nanošenja preparativne do dekorativne kozmetike.

Gotovo svaka pripadnica ljepšeg spola zna kako je svakodnevno čišćenje lica bitno, pitanje je samo da li je baš svaka rutina čišćenja uspješna ili se i nakon čišćenja na licu mogu promaći ostaci dekorativnih kozmetičkih proizvoda kao i nečistoće drugog porijekla.

Izvor: Aliexpress

Potpuno čišćenje lica moguće je napraviti i u kozmetičkim salonima, ali to iziskuje naručivanje, vrijeme odlaska u salon i naravno sredstva koja nisu baš mala ukoliko se čišćenje obavlja redovno.

Stoga bi bilo dobro promisliti prilikom odluke o temeljitom čišćenju, a pametno bi bilo nabaviti uređaj za čišćenje lica s cijenom oko 35 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Ovaj uređaj osim što dubinski čisti lice zvučnim vibracijama opremljen je fleksibilnom četkom koja služi uklanjanju šminke i glavom kvalitetne silikonske četke s funkcijom pilinga za dubinsko čišćenje, a koje se prema potrebi zamjenjuju.

Uređaj posjeduje tri nivoa intenziteta, prvi nivo nježno čisti lice, drugi osim čišćenja vrši i funkciju masaže dok treći stupanj dubinski čisti kožu kao i akne od svih nečistoća.

Izvor: Aliexpress

Preporuka je da se čišćenje obavlja po 20 sekundi na svakom području pa postojeći mjerač vremena svakih 20 sekundi usporava rad kako bi vas obavijestio da promijenite područje čišćenja, a nakon jedne minute se gasi kako bi vas onemogućio u pretjeranom čišćenju koje bi moglo dovesti do negativnih efekata.

Čistač lica dizajniran je inspiracijom linijama jaja, kompaktan je i ugodan za držanje u ruci, a kako je potpuno otporan na vlagu lako je i jednostavno s njim rukovati.

Prije upotrebe na lice je potrebno nanijeti sredstvo za čišćenje, a zatim s električnim čistačem prvih dvadeset sekundi čistiti čelo, zatim nos pa područje od brade prema obrazima te nakon toga lice oprati vodom i nanijeti redovnu preparativnu kozmetiku ili hranjivu masku.

Uređaj u sebi ima bateriju koja se bežično puni oko 90 minuta, a to je dovoljno za upotrebu sljedećih 30 do 45 dana, malih je dimenzija i jednostavno ga je ponijeti čak i na putovanje pa je ovo prava prilika da vaše lice bude potpuno čisto, zdravo i lijepo.