ZA BOLJI SAN

Uz ovu pametnu traku bolje ćete spavati

Autor Davor Dakić

Traka u sebi ima ugrađen Bluetooth i spaja se na razne uređaje

Izvor: Aliexpress

Sportska traka za glavu su ustvari Bluetooth slušalice koje se koriste za ugodnije spavanje. Radi se o tankoj i mekanoj, elastičnoj traci koja se stavlja preko očiju, a može se koristiti čak i ako spavate na boku.

Izvor: Aliexpress

Traka se spaja na bilo koji izvor zvuka udaljen do 10 metara koji emitira odnosno omogućuje spajanje preko Bluetootha 5.0 – laptop, pametni telefon Android ili Appleov iOS, glazbeni player, tablet. Možete birati između crne i sive boje, a traka se bez problema može oprati tako da je i vodootporna. Može se koristiti i kao traka preko čela tako da omogućuje slušanje glazbe i u pokretu, dok radite ili se bavite sportom, a ne samo pri spavanju.

Izvor: Aliexpress

Nakon dva sata punjenja Bluetooth Sleeping Headphones se mogu slušati čak deset sati, što je tijekom cijele noći ili tijekom jedne radne smjene te odlaska i dolaska na posao. Na sebi ima ugrađen i mikrofon kako bi se istovremeno mogli obavljati i telefonski pozivi. Masa trakice je 80 grama, dimenzije su 27 x 10 centimetara, a proizvođač jamči i kvalitetan zvuk koji će vas uspavati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI