ČIŠĆENJE LICA

BEZ ODLASKA U SALON Učinite kožu lica glatkom i sjajnom

Autor Dijana Kaćanski

Nakon ljetne bezbrižnosti vrijeme je za suočavanje s nečistoćama na licu, imamo prijedlog za vas

Izvor: amazon

Ljeto je učinilo svoje, dok ste uživale u bezbrižnosti topline zraka i zapljuskivanju morskih valova vjerojatno niste imale previše vremena razmišljati o dubinskom čišćenju lica.

Zato bi sada, nakon ljeta, dok još temperature nisu tako niske trebale razmisliti o pametnom tretmanu koji biste provodile jednom ili dva puta tjedno, ovisno o stanju vaše kože, a to bi vašu kožu dovelo u stanje glatke i lijepe kože koja je zdrava i sjaji.

I ako ste jako mlade i tijelo vam se putem kože čisti pa imate mladenačke mitesere i akne dobro bi bilo očistiti ih i držati stvar pod kontrolom.

Izvor: amazon

Za sve pripadnice ljepšeg spola bilo kojih dobnih skupina temeljito čišćenje kože lica spada gotovo u obavezu jer se tim načinom osim dovođenja u red problematične, koža čisti i od nakupina takozvane mrtve kože, a sve u svrhu čiste, glatke i lijepe kože lica.

U tome vam može pomoći Lidofigo vakuumski odstranjivač nečistoća s cijenom oko 19 eura koji ima 6 izmjenjivih dodataka za čišćenje.

Čistač pora i usisavač mitesera pomoću vakuuma uklanja mitesere, bijele nakupine, mrtvu kožu, masnoću i ostatke kozmetičkih proizvoda, a nakon tretmana pore postaju sužene.

Izvor: amazon

Ovaj uređaj se s 3 razine usisavanja može prilagoditi različitim tipovima kože. Za osjetljivu i suhu kožu primjerena je upotreba L razine, M razina pogoduje normalnoj vrsti kože dok je razina H prilagođena masnom tipu kože.

Uz vakuumski uređaj ergonomskog dizajna dolazi 6 usisnih izmjenjivih sondi namijenjenih različitim kožnim stanjima i područjima na koži lica.

Uz navedeno usisavač nečistoća koristi tehnologiju vruće kompresije od 45°C koja učinkovito otvara pore i ubrzava apsorpciju hranjivih sastojaka preparativne kozmetike. Uređaj ima ugrađenu bateriju punjivu putem USB-a koja može potrajati više od 150 minuta s jednim punjenjem dok LED zaslon prikazuje razinu usisavanja i snagu baterije.

Prijenosni vakuumski čistač koristi i svjetlosnu terapiju za poboljšanje efekata na koži. Crveno svjetlo ima funkciju pomlađivanja kože, plavo služi za dezinfekciju i uklanjanje akni dok zeleno umiruje kožu.

Učinkovitiji od klasičnih metoda čišćenja lica, ovaj čistač će vaše lice učiniti savršeno čistim pa će na taj način lice izgledati sjajno i lijepo.