MRŠAVLJENJE

POJAS S CRVENIM SVJETLOM Za tanji struk i lijepu kožu

Autor Dijana Kaćanski

Većina pripadnica ljepšeg spola želi sačuvati liniju koju su stekle ljetnim aktivnostima, sada je to moguće

Izvor: Aliexpress

Godišnji odmori su pri kraju pa sve češće razmišljamo o povratku na posao i drugim obavezama, a gotovo svaka dama nakon ljeta želi produžiti period ljetnih toplih dana, sunčanja i uživanja na suncu i toplini.

Terapija svjetlom poznata je i iz starih kultura koje su poštovale sunce i smatrale ga dobrim za zdravlje. Sada možete produžiti učinak sunca, očuvati svoju ljetnu liniju i uživati u toplini uz terapijski pojas s crvenim svjetlom po cijeni od oko 175 američkih dolara.

Izvor: Aliexpress

Lagana terapija mršavljenja putem pojasa s crvenim svjetlom ima fizioterapijski učinak. Tim se postupkom povećava toplinska energija tijela i aktiviraju stanice pa se tako potiče metabolizam masnog tkiva i počinje sagorijevanje i raspadanje viška masnoće što ima za posljedicu gubitak na težini.

Crvena LED svjetla s unutarnje strane pojasa djeluju na vanjski sloj kože tako da ga epiderma upije i stimulira proizvodnju kolagena. Ovim procesom koža postaje ljepša, punija i glatka.

Izvor: Aliexpress

Osim oko struka, pojas se može omotati oko drugih dijelova na tijelu pa se ovim postupkom može poboljšati cirkulacija, smanjiti bol u križima, koljenima i laktovima, a djeluje i na ubrzavanje oporavka tkiva uzrokovanog upalom i sportskim ozljedama.

Pojas sa crvenim svjetlom djeluje sigurno, bezbolno i bez negativnih nuspojava. Može se nositi i tijekom vježbanja kako bi se pojačao učinak sagorijevanja kalorija.

Preporuka je koristiti pojas svaki dan 20 minuta, a nikako više od 40 minuta odjednom te nakon terapije treba ohladiti tijelo i popiti vodu.

Kvalitetni i fleksibilni materijal izrade omogućava djelovanje u različitim situacijama, dug je 126 cm i širok 17,5 cm. Djelovanje 105 LED dioda s unutarnje strane kontrolira se putem daljinskog upravljača na kojem se podešava vrijeme terapije, svjetlina i način rada.

Pojas je izrađen u crnoj boji, razlika je u rubovima koji mogu biti ružičasti, plavi, narančasti ili crni, a garancija od godinu dana još je jedan pametan poticaj za naručivanje ovog terapijskog pojasa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI