TREPAVICE

DUGE I LIJEPO OBLIKOVANE Bez odlaska u kozmetički salon

Autor Dijana Kaćanski

San svake dame su velike oči osjenčane sjenilom, uokvirene kvalitetnom maskarom i dugim trepavicama

Izvor: amazon

Pripadnice ljepšeg spola s pravom posebnu pažnju poklanjaju očima, osobito trepavicama. Nakon ljetne preplanulosti dobra maskara na dugim trepavicama je gotovo sve što vam treba dok s prvim hladnijim danima kada počinjete koristiti sjenilo, oko nije potpuno bez dugih, naglašenih trepavica.

Brojne dame odlučile su produljiti trepavice ljepljenjem umjetnih trepavica ili njihovih umetaka, ali i taj postupak ima nedostatke koji utječu na prirodne trepavice i osjetljivu kožu oka.

Izvor: amazon

Ukoliko su vam trepavice duge i svijetle možete ih u salonima ljepote obojati iako i tu postoje rizici vezani uz osjetljivost okolnog područja.

Uz sve te tretmane trepavice se stanjuju i postaju lomljive pa je pametan prijedlog postići duge i lijepo oblikovane trepavice pomoću električnog uvijača za trepavice čija je cijena oko 20 eura s tim da bi proizvod trebalo naručiti preko Slovenije.

Praktično i za samo nekoliko trenutaka naglasite trepavice maskarom pa ih podignite i uvijte trepavice i vaše će oči dobiti novi dašak glamura.

Izvor: amazon

Električni uvijač djeluje pomoću topline koja se zagrijava samo 10 sekundi i na tri razine koje su pogodne i sigurne za osjetljivi posao oko oka.

Na zaslonu uvijača se prikazuje proces promjene temperature (od plave, preko žute, do crvene), a grijane trepavice toplinom na 40 do 60°C u periodu od 10 minuta zadržat će oblik tijekom cijelog dana.

Sigurnosni konkavno-konveksni dizajn glave s dlačicama između kojih prolaze trepavice sprečavaju dodir topline s okolnim, osjetljivim područjem.

Postupak je jednostavan - nakon nanošenja maskare posebnom četkicom razdvojite trepavice i zagrijte uvijač za trepavice te postignite maksimalni rezultat u kratko vrijeme.

U uređaj je ugrađena baterija koja se može puniti putem USB-a, a zbog praktičnih dimenzija i oko 16 cm dužine moguće ga je nositi u svakoj torbici.