LG ThinQ

PERILICA I SUŠILICA: Nema više gnjavaže s pranjem rublja

Autor Krunoslav Ćosić

Novi način i iskustva pranja rublja dostupni su uz LG WashCombo

Izvor: LG

Mnogima je pranje rublja posao za koji baš i nemaju previše vremena, a naročito ako taj posao zahtijeva dosta vremena i truda. Obično je to dugotrajan proces koji se sastoji od više koraka u kojima sve treba biit čisto i suho.

Kako bi nas oslobodio neugodnijih aspekata ovog ključnog zadatka LG predstavlja WashCombo sve-u-jednom perilicu/sušilicu. To je najnoviji dodatak liniji naprednih rješenja za pranje rublja, a trenutno je dostupan u Sjedinjenim Državama.

Izvor: LG

Ovaj novi proizvod revolucionira iskustvo pranja rublja kao uređaj koji štedi vrijeme i koji se može pohvaliti visokom učinkovitošću, približavajući nas snu o kući bez rada.

Kako pojašnjavaju iz LG-ja, WashCombo besprijekorno integrira perilicu i sušilicu rublja u jedan prostorno prihvatljiv uređaj koji štedi vrijeme i pojednostavljuje cijeli proces pranja rublja. LG-jev višenamjenski uređaj pokreće kompletan ciklus pranja i sušenja za manje od dva sata, bez potrebe za prebacivanjem odjeće iz jednog uređaja u drugi.

Izvor: LG

Zahvaljujući svom kompaktnom dizajnu bez otvora sa standardnim utikačem od 120 V inovativno rješenje za pranje rublja nudi izvanrednu fleksibilnost instalacije i osigurava idealnu upotrebu vašeg dragocjenog unutarnjeg prostora.

S LG-jevom renomiranom tehnologijom Inverter HeatPump i Direct Drive Motorom, WashCombo pruža tihu izvedbu uz maksimalnu učinkovitost, koristeći do 60 posto manje energije od modela s ventilacijom.

Opremljen ugrađenim senzorima i AI tehnologijom može detektirati teksturu tkanine, razinu zaprljanosti i veličinu punjenja, a zatim automatski odabrati najbolje postavke (pokreti pranja i sušenja, temperature i više) kako bi pružio naprednu njegu tkanine i izvanredne rezultate pranja rublja.

Izvor: LG

WashCombo uz veliki kapacitet može podnijeti veći teret – čak i glomaznu jorgansku posteljinu. LG-jeva najnovija perilica/sušilica također predstavlja praktičnu kontrolu s tehnologijom ThinQ. Aplikacija ThinQ nudi rješenja za moguće probleme, sprječava zlouporabu proizvoda i omogućuje jednostavno održavanje.

Kroz AI Speaker Connectivity aplikacija omogućuje nadzor i daljinsko upravljanje vašim proizvodima jednostavnim glasovnim naređivanjem kroz Amazon Alexa ili Google Assistant. Štoviše, možete preuzeti dodatne cikluse i pristupiti Smart Diagnosis i korisničkoj podršci putem aplikacije, poboljšavajući cjelokupno korisničko iskustvo i čineći život – i pranje rublja – puno lakšim.

Izvor: LG