INTEGRACIJA

Vožnja taksijem postaje još jednostavnija uz Bolt i Petal Maps

Autor Krunoslav Ćosić

Bolt aplikacija od sada dostupna i preko Petal Maps

Izvor: Bolt

Bolt će biti integriran s Huaweijevom uslugom Petal Maps. Korisnici pametnih telefona integriranih s Huawei Mobile Services (HMS) i svi korisnici koju preuzmu Petal Maps aplikaciju s Google Play trgovine imat će dodatne opcije planiranja putovanja.

Osim informacija o putovanju automobilom, javnim prijevozom i biciklom korisnicima Petal Maps bit će ponuđene i usluge prijevoza. Nakon što korisnik klikne na Boltovu ikonu, automatski je preusmjeren u aplikaciju gdje može naručiti vožnju, provjeriti podatke o vozaču, te o udaljenosti i cijeni vožnje.

Izvor: AppGallery

Iako je Petal Maps aplikacija predstavljena prije tek godinu dana, već broji 20 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, od kojih je 7 milijuna iz Europe, a dostupna je u više od 166 zemalja. Bolt je lansiran na AppGalleryju u ljeto 2020. godine te ima 12 milijuna globalnih preuzimanja.

Petal Maps nedavno je unaprijeđen novim ažuriranjima, uključujući Lane Guidance značajku koja korisnicima pomaže u planiranju ruta prilikom složenih prometnih situacija. Također, funkcija Offline Maps korisnicima omogućuje korištenje svih prednosti pretraživanja i navigacijskih funkcija, čak i kada nemaju signala.

Pretraga željenog sadržaja osnažena je i one-touch funkcijom koja korisniku prikazuje niz usluga u blizini, poput benzinskih postaja, restorana, bankomata te trgovina.