KOMPLETNA USLUGA

PO PRVI PUT U HRVATSKOJ Upravljanje flotom električnih vozila za poslovnjake

Autor Krunoslav Ćosić

Hrvatski Telekom i ALD Automotive omogućuju jedinstvenu uslugu

Izvor: Hrvatski Telekom

Hrvatsko tržište po prvi put će dobiti uslugu upravljanja flotom električnih vozila namijenjenu poslovnim korisnicima, a svi korisnici ALD Automotive voznog parka moći će koristiti HT-ovu mrežu punionica za električna vozila.

ALD Automotive d.o.o. je društvo za operativni leasing, a potpisom suradnje s Hrvatskim Telekomom omogućit će se hrvatskim poslovnim korisnicima potpuna usluga - od savjetovanja, nabave i financiranja sve do rješenja za punjenje električnih vozila.

Izvor: JOE RAEDLE / Getty images / Profimedia

„Ugovor s tvrtkom ALD Automotive d.o.o. vidimo kao veliki iskorak u našim nastojanjima da hrvatskom tržištu omogućimo čim širu i kvalitetniju uslugu punjenja električnih automobila. Osim što kontinuirano proširujemo našu mrežu električnih punionica u Hrvatskoj, ali i inozemstvu, suradnju s ALD-om vidimo kao priliku za dodatno osvještavanje i motivaciju poslovnih korisnika da u svoje flote integriraju električna vozila“, izjavila je Marijana Bačić, potpredsjednica za korporativnu prodaju i ICT usluge Hrvatskog Telekoma.

Ovakvim pristupom klijentima će biti omogućena podrška za što jednostavniji i bezbrižniji proces elektrifikacije kako bi se oni mogli za to vrijeme fokusirati na svoje primarno poslovanje. „Partnerstvom s Hrvatskim Telekomom dat ćemo svoj doprinos u smanjenju ugljičnog otiska na način da ćemo savjetovanjem i navođenjem kroz cijeli proces klijentima zaista olakšati tranziciju na električni vozni park“, izjavila je Ivana Poštić, direktorica operative ALD Automotive.

Popis svih punionica kontinuirano se nadograđuje i dostupan je na linku.