I KABRIOLET

SVJETSKA PREMIJERA: MG predstavlja novi model u Ženevi

Autor Krunoslav Ćosić

Krajem veljače u Ženevi se održava 100. izdanje legendarnog auto salona

Izvor: MG

Novi MG3 imat će globalnu premijeru na Ženevskom sajmu u ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine. Ovo će biti svjetska premijera MG-ovog važnog gradskog automobila koji će biti predstavljen europskim kupcima po prvi put u 2024. godini.

Automobil će kupcima ponuditi raznolike razine pomoći vozaču i zabavnih značajki kao standard - primjer su novi zasloni s dva ekrana i širok izbor povezanih usluga. Aiden He, izvršni direktor MG Nordic & Benelux kaže da je “MG3 spreman isporučiti izniman spoj vjerodostojnih performansi, ekonomičnosti, profinjenosti i tehnologije za hibridni hatchback B-segmenta. Uvjereni smo da će biti velik izazov na tržištu gdje kupci zahtijevaju izvrsnu vrijednost i praktičnost.”

Izvor: MG

Izvor: MG

MG3 će biti novi hibridni gradski automobil. Zamjenjujući benzinski model koji je dobro etabliran na matičnom tržištu marke u Velikoj Britaniji MG3 Hybrid Plus predstavlja prekretnicu u razvoju MG-ovog pogonskog sklopa.

Ponudit će kupcima njihovu prvu priliku da voze čisti hibridni MG. Tehnološki napredan hibridni sustav pruža kombinaciju učinkovitosti, performansi i mogućnosti vožnje bez emisija; postavljajući nove standarde u iznimno važnom sektoru gradskih automobila.

Marka osnovana prije 100 godina će uz MG3 u Ženevi predstaviti i nadolazeći model Cyberster. Bit će objavljeni upečatljivi izbori boja potpuno električnog roadstera, a MG će potvrditi električne performanse, snagu i doseg kabrioleta.

Izvor: MG

Izvor: MG

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI