PRAVI FREND

BUDDIE: Power bank s izmjenjivom baterijom i korisnim alatima

Autor Ivan Vukić

Za aktivnosti na otvorenom, putovanja i hitne situacije

Izvor: Kickstarter

Buddie je zgodna mala baterija za napajanje s izmjenjivom baterijom i alatima za pričvršćivanje i zamjenu. Može se pohvaliti značajkom brzog punjenja PD 20W i jakim svjetlom za kampiranje, što ga čini savršenim za boravak na otvorenom, putovanja i hitne slučajeve.

Kompaktna veličina omogućuje vam da ga lako nosite, a modularni dizajn omogućuje dodavanje ili uklanjanje određenih alata prema potrebi. Projekt Buddie nudi prijenosnu banku napajanja s jedinstvenim modularnim dizajnom koji se može zamijeniti. Ova vam značajka omogućuje jednostavno pričvršćivanje ili odvajanje različitih alata s vrha power banka u nekoliko sekundi.

Izvor: Kickstarter

Snap-and-swap tehnologija pruža ultimativnu pogodnost i svestranost dopuštajući korisnicima da prilagode svoju banku napajanja točnim alatima koji su im potrebni za specifične situacije. Idealan je izbor za aktivnosti na otvorenom, putovanja i hitne situacije u kojima ćete možda morati brzo mijenjati različite alate.

Buddie baterija ima nekoliko prednosti u odnosu na tradicionalne powerbanke. S njima možete produžiti vrijeme korištenja bez traženja izvora napajanja, budući da bateriju možete jednostavno zamijeniti novom kada je to potrebno. Za razliku od tradicionalnih power bankova, gdje baterija s vremenom degradira, s Buddie baterijom možete jednostavno zamijeniti potpuno napunjenu bateriju i nastaviti je koristiti dulje vrijeme. Buddie Battery pruža veću fleksibilnost, održivost i uštedu troškova u usporedbi s tradicionalnim baterijama.

Izvor: Kickstarter

Baterija je vrlo prenosiva zbog svoje kompaktne veličine i laganog dizajna. Teži samo 110 g, što ju čini lakom za nošenje u džepu ili ruksaku. Zbog toga je savršen suputnik za kampiranje, putovanja i hitne situacije u kojima možda nemate pristup izvoru napajanja. Njegova prenosivost i jednostavnost korištenja čine ga idealnim izborom za one koji trebaju pouzdanu i svestranu banku napajanja u pokretu.

Buddie Battery koristi Li-ion bateriju visokih performansi koja je pouzdana i učinkovita. S kapacitetom od 5000 mAh može puniti većinu pametnih telefona više puta. Baterija je dizajnirana da traje dulje od tradicionalnih baterija, zahvaljujući svojim visokokvalitetnim komponentama i vrhunskom inženjerstvu.

Izvor: Kickstarter

Unatoč svojim visokim performansama, baterija je lagana i kompaktna, što je čini savršenom za putovanja i planinarenje. Osim toga, baterija podržava PD 20W brzo punjenje, što vam omogućuje brzo i praktično punjenje uređaja.

Ovaj punjač za dvije baterije savršeno je rješenje za držanje baterija napunjenima i spremnima za rad. Uz mogućnost punjenja dviju baterija od 5000 mAh u samo dva sata, više nikada nećete morati brinuti da ćete ostati bez energije. Jednostavno zamijenite potpuno napunjenu bateriju s praznom i spremni ste. Zadani Type-C priključak također olakšava punjenje baterije bilo gdje pomoću USB-C kabela.

Izvor: Kickstarter

Svjetlo za kampiranje izvrstan je izbor za aktivnosti na otvorenom. Ima razinu svjetline od 90 lm, što pruža dovoljno svjetla u tamnim okruženjima. Indeks reprodukcije boja (CRI) ovog svjetla je 90, što znači da daje visokokvalitetne, prirodne boje.

Svjetlo također ima raspon temperature boje od 3500-4000 K, što je slično toploj, žućkastoj boji svjetla svijeće. Trajanje baterije ove lampe za kampiranje je 20 sati, što je čini pouzdanim i dugotrajnim izvorom svjetlosti.

Izvor: Kickstarter

Ima promjer snopa od 15 metara i vršni intenzitet snopa od 11 cd osiguravajući da svjetlo pokriva široko područje i dovoljno je jako da se jasno vidi u mraku. Projekt Buddie je dostupan za podržati na Kickstarter.com, a vlasnici ideje planiraju s masovnom produkcijom krenuti u svibnju te u srpnju 2023. godine početi s prvim isporukama prvim kupcima.

Izvor: Kickstarter

Izvor: Kickstarter