MALI ČAROBNJAK

MESSI JE NAPUSTIO BARCELONU Ne plačite, preuzmite aplikaciju s njegovim imenom

Autor Davor Dakić

Upišete li u trgovini aplikacijama pojam Messi dobit ćete 250 različitih mobilnih aplikacija

Izvor: Pau BARRENA / AFP / Profimedia

I dok Messi plače, a i mnogim navijačima nogometnog kluba Barcelona također nije lako, u trgovini mobilnim aplikacijama svoju tugu možete ublažiti preuzimanjem igara, wallpapera i raznih drugih softverskih dodataka.

Izvor: Google

Wallpaperi (pozadine za ekrane) svakako su među brojnijim mobilnim aplikacijama čim spomenete naziv Messi. Vjerujemo da će vam se svidjeti i The Messi Store, trgovina u kojoj možete kupiti razne odjevne predmete.

Izvor: Google

Ekran za zaključavanje ekrana također može biti nešto što će ostati za utjehu fanovima 34-godišnjeg Argentinca Lionela Messija koji je iz Barcelone najvjerojatnije na putu za PSG. Messi je u Barceloni proveo više od 20 godina i sigurno mu nije bilo lako napustiti voljeni klub, ali i vjerne navijače. U klubu je od njegove 13. godine, nastupio je 778 puta i postigao 672 pogotka.

Jedan od najboljih igrača svih vremena, inače kapetan argentinske nogometne reprezentacije, svoju je odluku o odlasku obznanio na press konferenciji u nedjelju 8. kolovoza u podne.

Izvor: Google

Svojim prijateljima možete prodati foru da vas upravo zove Messi jer je sada slobodan igrač - uz aplikaciju Messi Call You: Fake Video Call to im možete i pokazati jer će se na ekranu vašeg pametnog telefona prikazati dolazni poziv s fotografijom Messija i opcijom za javljanje i odbijanje poziva.

Za komunikaciju s prijateljima dobro će vam doći i Messi Stickers 2020, mobilna aplikacija u kojoj uz pomoć raznih sticker gesta možete prijateljima odgovoriti na njihove poruke bez da tipkate - Messi će im sve reći uz pomoć ruku i izraza lica "čarobnjaka".

Izvor: Google