MODA

Postanite dizajnerica i diktirajte pravila uz aplikaciju

Autor Dijana Kaćanski

Uvijek ste se divili modnim čarobnjacima koji kreativnošću osvajaju svijet, a sada im se možete pridružiti

Izvor: Aleksander Kaczmarek / Alamy / Alamy / Profimedia

Od kada se pojavio prvi, takozvani „suvremeni” modni dizajner Charles Frederick Worth kojem je njegova etiketa prvi put ušivena u novo nastalu odjeću još u 19. stoljeću, na modnom nebu je ispisan nepregledni broj dizajnera.

Izvor: Google

Modne kuće Chanel, Dior, Valentino, Hermes, Armani, Gucci, Prada, Versace i mnoge druge od modnog dizajna su stvorile prava carstva, a sada i vi možete probati poput pravog stiliste složiti dobitnu kombinaciju odjeće, obuće i dodataka uz aplikaciju Pocket Styler: Fashion Stars.

Izvor: Andrii Shevchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Modna poslastica za sve ljubiteljice slaganja odjeće počinje s kupovinom izvrsnih komada odjeće, luksuznih cipela i torbi, dodataka, a uz to svom modelu možete odabrati frizuru i šminku te birati između milijun različitih kombinacija.

Kreirajte modni izričaj za glamurozne događaje i hrabro kročite u modno natjecanje s drugim stilisticama. Ocjenjujte stilske uratke drugih i skupljanjem bodova postanite najbolja, odnosno ona koja postavlja trendove i diktira nova pravila igre.

Modno stiliziranje nikad nije bilo dostupnije pa započnite svoju avanturu pametne modne stručnjakinje uz aplikaciju koja je instalirana već više od milijun puta.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI