SVAKODNEVNA NJEGA

Ovog ljeta budite lijepe i njegovane uz pomoć aplikacije

Autor Dijana Kaćanski

Savršena i sjajna koža kao i predivna kosa san je svake žene, a vrijeme je da to i postignete

Izvor: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljepota nije samo u genima, puno toga ovisi o nama. Ako provodite relativno zdrave navike koje uključuju vježbanje, kvalitetnu prehranu, puno sna i izbjegavate stres, a još niste potpuno zadovoljni svojim izgledom, pomoći će vam aplikacija Daily Beauty Care - Skin, Hair, Face, Eyes.

U ovom vodiču kroz ljepotu možete pronaći brojne savjete kako na prirodan način riješiti probleme vezane uz zdravlje i ljepotu kože i nezadovoljstava s kosom.

Izvor: Google

Ukoliko se na vašem licu već naziru bore ili se ne možete riješiti prištića, mitesera i ostalih nepravilnosti, na vrlo jednostavan način potražite savjete. Savjeti za njegu su podijeljeni prema određenom području – lice, kosa, koža, oči i ruke i stopala, a svaka tema ima niz savjeta prema analizi nedostataka.

Svakodnevna njega nadopunjena je SPA tretmanima koje možete napraviti kod kuće, a djeluju na određene nesavršenosti poput raznih maski za čišće i pomlađivanje lica, uklanjanje tamnih mrlja i prevenciju kod starenja kože. U SPA njegu treba uvrstiti i brigu za uredne i njegovane ruke i stopala te nahraniti kosu za dodatnu ljepotu i sjaj.

Izvor: Piotr Marcinski / Panthermedia / Profimedia

Svaka nesavršenost može se riješiti prirodnim putem i na više načina s točnim uputama o korištenim namirnicama i vremenu djelovanja te analitički obrađenim uputama. Uz određeni problem predlažu se točno opisane vježbe koje isto tako mogu pomoći.

Dodatne upute odnose se na specifične situacije poput velikih vrućina i kozmetike, zaštiti kože za vrijeme lakiranja noktiju, bržeg sušenja laka za nokte i druge.

Posebna pažnja je posvećena raznim problemima vlasišta i kose, a oči su obrađene kroz savjete za njegu, naglašavanje kozmetikom i drugim dodacima. Brojni savjeti poput maski, prehrane pa čak i vježbi pojedinih mišića na licu, usmjereni su za postizanje lijepog izgleda bez bora.

Sjajna koža postiže se i prehranom pa detaljno opisane namirnice s receptima mogu učiniti čuda, a da je svakodnevni vodič za ljepotu kože i kose pametna opcija pokazuje činjenica da ju već koristi više od milijun žena iz cijelog svijeta.