ŠMINKANJE

Hvaljena aplikacija kao neizostavni dodatak kreiran za modernu ženu

Autor Dijana Kaćanski

Svaka žena voli biti uredna i lijepa, besprijekorno našminkana i savršene frizure. To je moguće uz aplikaciju

Izvor: Dean Drobot / Stock Budget / Profimedia

Biti lijepa znači biti njegovana, često i s mjerom našminkana, a ne manju ulogu u izgledu ima i frizura. Mnoge žene upravo šminkom i kosom dodaju taj jedan touch svom cjelokupnom stilu. Zato je jako bitno odrediti što našem licu najviše odgovara.

U nekim trenucima žena poželi nešto novo, isprobati novu boju kose, posebno oblikovanu frizuru, novi način šminkanja pa nakon toga zaključiti koje će promjene napraviti u svom izgledu.

Izvor: Google

A kad tome dodamo i pripadnice ljepšeg spola koje se žele našaliti sa svojim izgledom i uz sve ove opcije napraviti zanimljiv selfie, onda je mobilna aplikacija Pretty Makeup - Beauty Photo Editor Selfie Camera prava stvar.

Putem pametnog prepoznavanja ova aplikacija pomaže kako bi se odabrana šminka i frizura savršeno uklopile dok efekti i filteri za ljepotu doprinose savršenstvu fotografiranja selfija, a to dokazuje više od 10 milijuna instaliranja ove aplikacije i brojne pohvale vjernih korisnica.

Izvor: Google

Upotrebljavajući aplikaciju Pretty Makeup - Beauty Photo Editor Selfie Camera više nije potrebno obilaziti trgovine s kozmetikom u potrazi za najboljom varijantom šminkanja, učinite to iz udobnosti svoga doma. Veliki izbor nijansi temeljne boje lica i kontura, brojne opcije rumenila, ruževa za usne, stotine različitih sjenila za oči, veliki broj oblika i boja obrva kao i neizostavni niz različitih trepavica zadovoljit će svaku korisnicu ove aplikacije dostupne za Android i Appleove iOS pametne telefone.

I kad se spremate otići frizeru budite spremne jer ova aplikacija nudi veliki broj najnovijih frizura i nijansi boja. Zadovoljstvo će pronaći i buntovnice koje žele drastične ili neobične promjene u frizuri i boji kose.

Za cjelokupni dojam pobrinuli su se kreatori aplikacije osmislivši brojne opcije ultramodernih naočala, veliki broj pokrivala za glavu te nakit u obliku naušnica i ogrlica. Korisnice će svakako zanimati i naljepnice velikih zvijezda ili slatkih životinjica i druge.

Sve navedeno je toliko efektno zahvaljujući činjenici da se sve odabrano može dograditi raznim raspoloživim efektima i filterima koji će svaki selfie učiniti savršenim.