U ZADRU

OČEKUJU 3000 POSJETITELJA Infobip Shift konferencija

Autor Krunoslav Ćosić

U Hrvatskoj će se ove godine održati najveći developerski događaj u Europi

Izvor: Infobip Shift

Deseto izdanje developerske konferencije organizatori najavljuju kao do sada neviđen tehnološki event na kojem će nastupiti 3000 ljudi, što će biti najveći developerski događaj u Europi.

Infobip Shift konferencija održat će se 7. i 8. rujna ove godine u Zadru u dvorani Krešimira Ćosića. Nakon što je Infobip dugi niz godina samostalno organizirao vlastitu developersku konferenciju DevDays, akvizicijom Shifta obje su konferencije spojene u jedan festival tehnologije tijekom kojega će nastupiti najbolji govornici iz developerskog svijeta.

60 govornika iz kompanija poput Microsofta, Googlea, Adobea i mnogih drugih govorit će na pet pozornica. Cijeli program bit će zaokružen startupima koji će na Startup Tribe pozornici predstavljati svoje ideje i proizvode. Ispred same dvorane, na površini od 1000 kvadratnih metara, održavat će se druženja i sastanci.

Val Head
Izvor: Infobip

Program će otvoriti i zatvoriti svojim nastupima suosnivači Infobipa Izabel Jelenić i Silvio Kutić. Osiguran je dolazak najvećih svjetskih govornika poput Davida Heinemeiera Hanssona, kreatora frameworka Ruby on Rails, dok Val Head dolazi ispred globalnog IT giganta Adobea.

Inače, nakon što se u rujnu Infobip Shift konferencija održi u Zadru, sljedeća će se održati u nekom drugom hrvatskom gradu tako da neće imati fiksnu lokaciju.