LAŽNI POZIV

Upravo vas zove Messi? Malo sutra, u pitanju je fake poziv

Autor Krunoslav Ćosić

Uz pomoć mobilnih aplikacija danas je moguće puno toga pa i prevariti prijatelje praveći se da vas upravo zove frend Messi

Izvor: Shutterstock

Završilo je Europsko nogometno prvenstvo, Englezi nisu osvojili toliko priželjkivanu titulu u srazu s Talijanima, nakon produžetaka i pucanja jedanaesteraca. Istovremeno, na drugom dijelu našeg planeta završila je Copa America, nogometno prvenstvo južnog dijela Amerike u kojoj je Argentina pobijedila Brazil rezultatom 1:0.

Nakon mjesec dana nogometa vraćamo se uobičajenim temama, ali nogometni duh možete i dalje zadržati na svojem pametnom telefonu. Preuzmite mobilnu aplikaciju koja glumi poziv od Messija, Neymara ili Ronalda te iznenadite svoje prijatelje.

Izvor: Google

Instalacijom mobilne aplikacije "Messi Call You: Fake Video Call" odradite prank poziv, bilo glasovni ili video, a na svoj smartphone možete preuzeti i pozadine odnosno wallpaper s likom čarobnjaka Messija. Naravno, poziv ćete primiti samo dok ste u društvu prijatelja, a mobitel mora biti na stolu.

Izvor: Google

Ako ste ljubitelj Messija onda nemojte propustite aplikaciju "Messi Runner World Tour" u kojoj popularni nogometaš trči i osvaja bodove. Odnosno, bodove vi osvajate igranjem video igre.

Izvor: Google

Ukoliko vas Lionel Messi ne zanima, ali obožavate Neymara, preuzmite mobilnu aplikaciju "Fake call Neymar Jr" te preuzmite poziv od njega. Sjedite s prijateljima, a na ekranu vam piše da vas zove Neymar. Imat ćete lažni poziv, a možda neki od vaših prijatelja i nasjednu.

Izvor: Google

Treća aplikacija je "Fake Call Ronaldo - Surprised Video Call". I ona radi istu stvar kao i prethodne dvije - glumi dolazni poziv od vašeg frenda Cristiana Ronalda. A kad završite s lažnim pozivima preuzmite aplikaciju "Cristiano Ronaldo: Kick'n'Run – Football Runner" te osjetite kako je biti u kopačkama jednog od najboljih svjetskih nogometaša.

Izvor: Google

Obujte Ronaldove tenisice i krenite trčati ulicama Pariza, nastojeći postići što više bodovau intenzivnim, a možda se čak i natječete protiv nikoga drugog doli pravog Cristiana Ronalda!

Dok se vi zabavljate, mi smo istražili koliko vrijedi ovaj popularni trojac u milijunima dolara. Čak 126 milijuna USD vrijednost je Barceloninog Messija, a Cristiano Ronaldo iz Juventusa vrijedi 117 milijuna dolara. Treći je Neymar Jr. iz Paris Saint-Germain s 96 milijuna.

Izvor: DPPI/Laurent Lairys/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slijede Kylian Mbappe čija je vrijednost 42 milijuna USD, Mohamed Salah vrijedi 37 milijuna, a Paul Pogba 34 milijuna USD. Na listi su i Antoine Griezmann (33 milijuna dolara) te Gareth Bale (20 milijuna USD), objavio je Forbes, a prenosi Statista.