Novi čipset

MWC 2021 Qualcomm u Barceloni predstavio novu mobilnu platformu

Autor Ivan Vukić

Nadograđeni čipset u drugoj polovici 2021. kompanije koristit će se u pametnim telefonima Asus, Honor, Motorola, vivo i Xiaomi

Izvor: Qualcomm

Snapdragon 888 Plus 5G naziv je novog čipseta koji predstavlja nadogradnja na već poznati čipset Snapdragon 888 kojeg koristimo u najjačim novim modelima pametnih telefona u 2021. godini. Novi čipset Honor najavljuje za svoj Magic3 pametni telefon koji će biti predstavljen u kolovozu.

Snapdragon 888 Plus uključuje igranje uz AI, streaming, fotografije i još mnogo toga - potpomognuto poboljšanim performansama, brzinom bez premca i vrhunskom povezivošću. Platforma je "naoružana" sa Snapdragon Elite Gaming značajkom koja iskorištava snagu te omogućuje izuzetno glatke reakcije, HDR grafike bogate bojom.

U usporedbi sa svojim prethodnikom, Snapdragon 888 Plus nudi povećanu radnu brzinu jezgre Qualcomm Kryo 680 do 3,0 GHz, što je poboljšanje više od 20%.

Bilo kod kuće ili u pokretu, koristeći globalni 5G i Wi-Fi 6E za veliki kapacitet Snapdragon 888 Plus 5G omogućuje naprednije povezivanje, igranje, streaming i dijeljenje uz veliku brzinu, pristupačnost i pouzdanost.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI