MWC21

CoComm lansira kombinaciju tableta, pametnog telefona i radne površine

Autor Krunoslav Ćosić

Hibridni telefon bit će predstavljen na Mobile World Congressu u katalonskom gradu

Izvor: CoComm

Španjolska tvrtka CoComm na predstojećem MWC 2021 u Barceloni krajem lipnja predstavlja novu generaciju poslovne telefonije s dodirnim zaslonom od 7’’, Androidom 11 i pristupom trgovini aplikacijama s hibridnog uređaja.

F900 uređaji rade sa SIM karticom u 100% mobilnom ekosustavu (4G VoLTE / VoWiFi), osiguravajući pristup korporacijskom VPN-u u okruženjima za daljinsko korištenje i bez ovisnosti o instalaciji optičkih vlakana.

Izvor: CoComm

Uz 8-megapikselnu kameru i prijenos HD glasa omogućena je Wi-Fi hotspot konekcija za najviše 8 uređaja. Zaslon osjetljiv na dodir, web kamera i hands-free tehnologija čine ove uređaje idealnim za konferencijske pozive i video pozive, kompatibilne s bilo kojom aplikacijom (Teams, Zoom, Meet, Skype ...), s HD kvalitetom glasa i bez ikakvih smetnji u komunikaciji, zahvaljujući svojoj 4G VoLTE tehnologiji.

Također uključuju Bluetooth za povezivanje vanjske opreme (tipkovnice, slušalice, IoT, itd.), priključak za 3,5 mm. Model F910 ima 8-inčni ekran osjetljiv na dodir te pruža fleksibilne i skalabilne multitasking funkcije.