FREE IGRANJE

SONIC COLORS: ULTIMATE Ova besplatna igra sigurno će vam se svidjeti

Autor Smartlife

EPIC će Sonic omogućiti besplatno svim igračima svoje platforme od 24. lipnja od 17:00 sati

Izvor: Sega

Najnovija Sonic igra zove se Sonic Colors: Ultimate i bit će dostupna u dvije verzije - standardnoj i delux. Igra djeluje potpuno ludo s pomiješanom fizikom, vrlo je brza i atraktivna, ali i u skladu s onim što bismo od Sonic igre i očekivali.

SEGA kaže da će igra biti najbolja Sonic igra do sad i da će njena kvaliteta biti bolja od svega što smo do sada vidjeli u Sonic svemiru. Na igri radi Blind Squirrel Entertainment, koji je radio na naslovima BioShock: The Collection, Borderlands: Game of the Year Enhanced Edition i Mass Effect Legendary Edition. Nadamo će da je to veliko iskustvo na zaista najbolji način iskorišteno i kod Sonic Colors: Ultimate.

Ovo je, zapravo remaster istoimene igre koja se pojavila na Nintendo Wii sustavu 2010. godine, a 7. rujna bit će u prodaji za Nintendo Switch, PC i konzole prethodne generacije (PlayStation 4 i Xbox One). Ekskluzivno će biti dostupna samo na EPIC Storeu za PC igrače i to je velika novost.

SEGA je u ime svega ovoga objavila nekoliko slika iz igre koje su živopisne i pucaju od boja kao i novi video u kojem igra zaista djeluje ispolirano i atraktivno! Prvo pogledajte novi video s jednim od nivoa, a onda i najavu igre u drugom videu odmah ispod njega.

Sonic Colors: Ultimate - Planet Wisp: Act 4
Izvor: Youtube

Sonic Colors: Ultimate - Announce Trailer
Izvor: Youtube