ZNA SE DATUM IZLASKA

IGRA S.T.A.L.K.E.R. Od raznih mutiranih čudovišta do horor elemenata

Autor Smartlife

Povratak u srce Černobila nikada nije izgledao opasnije

Izvor: GSC GAME WORLD

Na E3 sajmu je prikazan prvi gameplay za S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Video igra S.T.A.L.K.E.R. 2 je konačno dobila datum izlaska, a predstavljen je i potpun naziv nastavka legendarnog serijala.

Gameplay za S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl je otkrio više detalja tako da znamo što možemo očekivati od ove horor igre preživljavanja. Razvojni studio GSC Game World je na predstavljanju novih Xbox i Bethesda igara istaknuo da će okruženje nastavka biti smješteno u močvari.

Izvor: GSC GAME WORLD

Dizajn oružja je znatno ljepši, a čini se da i pucnjava nikada bolje nije izgledala. Gameplay pokazuje sve ono što očekujete od next-gen S.T.A.L.K.E.R. igre - od raznih mutiranih čudovišta do brojnih drugih horor elemenata.

Ovaj četverominutni gameplay trailer, pored toga što daje uvid u to kako će igra izgledati, ljubitelje ovog serijala uvodi u priču novog dijela. Tako će se igrači opet naći u "zoni", u pitanju je područje koje okružuje nuklearnu elektranu Černobil, a radnja će biti smještena u alternativnoj povijesti koja je uslijedila nakon katastrofe iz 1986. godine.

Izvor: GSC GAME WORLD

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl izlazi 28. travnja 2022. godine, a bit će dostupan samo za Xbox Series X/S i za računala.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl — Gameplay Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI