GFI Software

SPAS ZA MALE I SREDNJE VELIKE TVRTKE: Ovo je rješenje za sigurnost e-pošte i korporativnih mreža

Autor Krunoslav Ćosić

Više od 90% malvera do tvrtki pristiže e-poštom. Stoga je vrlo bitno koristiti rješenja za automatiziranu sigurnost

Izvor: GFI Software

Malim i srednje velikim tvrtkama (SMB) stalna prijetnja su krađe, zaključavanje podataka te neželjeno otkrivanje podataka. IT administratori suočavaju se sa sve većom odgovornošću za neprekinut rad i usklađenost s GDPR standardima, a istovremeno IT proračuni su još niži no prije.

Softverski paket tvrtke GFI Software, GFI Unlimited Solution Sets, namijenjenom je malim i srednje velikim tvrtkama kojima je potrebna viša razina sigurnosti za udaljeni rad.

Zebra Systems kroz dostupnost softverskog paketa GFI Unlimited Solution Sets omogućuje brzu, jednostavnu i automatiziranu sigurnost korporativnih mreža i e-pošte. U ponudi su dva paketa - Unlimited Secure Email i Unlimited Network Security.

Izvor: GFI Software

Prvi paket Unlimited Secure Email bavi se sigurnošću e-pošte, s obzirom da više od 90% malvera do tvrtki pristiže upravo na taj način. Paket uključuje rješenje za poslužitelje e-pošte i klijente sa šifriranom vezom, filtriranjem neželjene pošte i virusa s 4 antivirusne jezgre te funkcionalnošću arhiviranja e-pošte, uključujući napredno pretraživanje i usklađenost sa servisom e-discovery.

Unlimited Network Security pruža višeslojnu sigurnost za IT infrastrukturu tvrtke uz funkcionalnosti vatrozida, zaštite od virusa i neželjene pošte te alata za procjenu ranjivosti i upravljanja zakrpama. Ovaj paket pruža zaštitu mrežnog perimetra, mrežnog prometa, krajnjih točaka i izvještavanje o trenutnom statusu otkrivenih ranjivosti.