ČUVAJTE SVOJE ZDRAVLJE

UZ APLIKACIJU SAMSUNG HEALTH: Umjetna inteligencija koristi se za analizu kondicije korisnika

Autor Krunoslav Ćosić

Najnoviji Samsungovi Neo QLED televizori, osim za gledanje tv sadržaja, mogu se koristiti i za pametnu analizu

Izvor: Samsung

Televizori se ne predaju, a dokaz za to su najnoviji modeli za 2021. godinu. Samsung je predstavio Neo QLED televizore koji dolaze i s aplikacijom Samsung Health te personaliziranim Smart Trainerom. Kupite li uz televizor dodatnu kameru, koristeći umjetnu inteligenciju za analizu kondicije korisnika, Smart Trainer pruža povratne informacije za osobni tjelesni napredak.

Izvor: Samsung

Trenirati svoje omiljene vježbe ispred televizora možete istovremeno s trenerom za personalizirane tjelovježbe, kao da se nalazite u teretani i tamo vježbate tako da ćete vježbe izvoditi u pravilnom držanju. Svi vaši fitness podaci nalazit će se na televizoru, kao i na pametnom telefonu tako da ćete imati informacije o broju dovršenih vježbi, koliko ste ukupno vremena vježbali i koliko ste potrošili kalorija.

U televizorima se nalaze Neo Quantum procesori te najnovije Quantum Mini LED lampice s velikom dubinom crne boje i optimiziranom razinom svjetlosti.

Izvor: Samsung

Novi Samsungovi televizori dolaze u 8K rezoluciji (QN800A i QN900A) te u veličinama od 65, 75 i 85 inča dok će 4K modeli (QN95, QN90, QN85, QN90A i QN85A) biti dostupni u još širem izboru veličina, počevši od 50 inča, uključujući i Hrvatsku.

Izvor: Samsung

Izvor: Samsung