Nintendo Switch Pro

DOK ČEKAMO Nintendo Switch Pro UpSwitch Orion

Autor Smartlife

Kompanija UpSwitch nudi dodatak s kojim ćete dobiti fullHD 11,6-inčni monitor za svoj Switch

Izvor: Up-svitch.com

Svi čekaju Nintendo Switch Pro s velikim ekranom i boljim hardverom. U međuvremenu, zanimljiv je i Orion uz koji ćete više uživati u igrama, iako ne može stati u džep.

Za razliku od klasičnih konzola Nintendo Switch je donio nešto što je nedostajalo igračima širom svijeta – prijenosnu konzolu koja se lako povezuje na veliki ekran. Dobro, ne baš lako ako vam pri ruci nije dock, ali jasno vam je što mislimo.

ORION by Up-Switch crowdfunding video
Izvor: Youtube

Međutim, jedan od ograničavajućih faktora, koji je donekle ispravljen s OLED verzijom je mali ekran Switch konzole. I dok je ekran dovoljno veliki kada ste u pokretu, kako biste mogli nastaviti s igranjem igre, problem nastaje kada se hoćete igrate s još nekim, a niste kod kuće gdje vam se nalazi dock za povezivanje s TV-om.

Startup

UpSwitch je kompanija koja svoje financiranje traži kao startup preko Indiegogo kampanje i za sada su skupili pozamašnu sumu novca. Njihov Orion je dodatak za koji vjeruju da će znatno poboljšati korisničko iskustvo. Svakako je u pitanju jedan od najvećih Switch dodataka koje smo vidjeli, a koji pored velikog 11,6-inčnog ekrana nudi i jače stereo zvučnike, veću bateriju i bolje držače koji su svoj oblik preuzeli sa Switch kontrolera.

Izvor: Up-svitch.com

Skupa igračka

Ne sviđa nam se cijena jer Orion košta 300 dolara, što je jako blizu cijeni službene konzole. Pored toga, nije baš zgodno hodati okolo i nositi 11,6-inčni ekran s držačima i igrati se na otvorenom. Panel ekrana je LCD, što može zasmeta onima koji koriste OLED, a pomalo sumnjamo i u kvalitetu i poziciju stereo zvučnika koji su okrenuti prema natrag pa je pitanje koliko pravog stereo zvuka mogu pružiti kao i koliko će toga zaista doći do vas s obzirom na orijentiranost.

Dobro je što Orion nije ograničen samo na Switch već zahvaljujući HDMI portu ovaj ekran možete povezati i na druge konzole kao što su Xbox ili PlayStation i tako ih učiniti polu-mobilnim, na primjer kada odete na zimovanje i slično.

Izvor: Up-svitch.com

Izvor: Up-svitch.com